Blonda de pe plajă: Karolina Kurkova, cea mai zveltă siluetă

Modelul în vârstă de 33 de ani nu şi-a pierdut atuurile cu care şi-a început cariera încă de la 17 ani. Ea a făcut o şedinţă foto în costum de baie.

A pozat pentru coperta Vogue America pe când avea 17 ani. 16 ani mai târziu, Karolina Kurkova își folosește din nou talentul pentru a se lăsa fotografiată într-o serie de ținute pentru Hampton magazine.

Modelul în vârstă de 33 de ani își arată silueta zveltă pe plajă, într-un costum de baie retro de un roșu aprins, cu ochelari de soare și o cămașă cu mâneci lungi, cu dungi albe și albastre care îi dau un aer vintage. Cu părul blond lăsat liber și un machiaj minimalist, vedeta arăta senzațional, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Karolina a schimbat apoi "echipamentul", îmbrăcând un costum de baie uni alb cu un decolteu care cobora până spre talie și cu o centură roșie stilizată ce se încheia cu o fundă.

Ea purta pe cap o pălărie de plajă crem în timp ce cobora pe o scară. În alte imagini, modelul poartă un costum de baie negru cu buline albe, accessorizat cu o curea galbenă la talie și cu un ceas de mână argintiu.

Apoi, ea a renunțat la costumele de baie și a purtat o ținută elegantă, cu pantaloni largi, un top din mătase și o bluză lungă și largă cu imprimeu floral pe deasupra. Karolina a pozat pe o stâncă, înconjurată de apa mării, apoi în timp ce se plimba pe plajă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod