Bindi Irwin, fiica „vânătorului de crocodili“, s-a logodit de ziua ei

Bindi Irwin și iubitul ei american, Chandler Powell, sunt oficial logodiţi!

Fiica celebrului Steve Irwin s-a logodit chiar în ziua în care a împlinit 21 de ani cu Chandler Powell, în vârstă de 22 de ani.

Fericitul cuplu a anunţat fericita veste pe Instagram, chiar de ziua de naştere a lui Bindi. Împărtăşind o fotografie cu inelul său de logodnă cu diamante, Bindi a scris:

"De ziua mea am spus "da" și "pentru totdeauna" dragostei vieții mele."

Ea a continuat: "Chandler, în urmă cu aproape şase ani m-am îndrăgostit de tine și fiecare zi de atunci a fost plină de aventură și fericire adevărată.

Aştept cu nerăbdare să ne petrecem toată viaţa împreună fiind soția ta".

"Să avem o viață de prietenie, sens și iubire necondiționată - Hai să ne căsătorim deja!", a adăugat fiica lui Steve Irwin.



Chandler a împărtășit un post similar pe propria sa pagină de Instagram.

"A spus da!", a scris el. "Acum aproape 6 ani ne-am cunoscut la Australia Zoo. Imediat m-am îndrăgostit de inima ei blândă și grijulie care radiază atât de multă lumină.

Să o cer de soţie în locul ei  favorit din grădina zoologică, înconjurată de animale, părea o modalitate perfectă de a începe acest nou capitol incredibil din vieţile noastre. Bee, te iubesc mai mult decât orice în lumea asta și întotdeauna o voi face. La mulţi ani."



Bindi este singura fiică a lui Steve Irwin şi l-a întâlnit pe Chandler în 2013, când acesta i-a oferit un tur al gărdinii zoologice din Australia. Acum, Chandler lucrează alături de Bindi, mama sa Terri şi fratele ei, Robert, la Australia Zoo.

24 Iulie 2019
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod