Biletele pentru concertul lui George Michael, cele mai ieftine din Europa

Pe data de 31 mai 2007 va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente artistice ale anului. Concertul sustinut de George Michael va avea o durata de aproximativ doua ore (si, in functie de reactia publicului, se poate prelungi), va fi integral live, cu orchestra si backing vocals, si va contine aproape toate hiturile sale din ultimii 25 ani, inclusiv cele din perioada Wham!.

In deschiderea show-ului, va avea loc un recital de asemenea live, care va dura in jur de 30-40 minute, sustinut de Loredana si intitulat "Pop Greatest Hits".

Potrivit organizatorilor, biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de vineri, 30 martie 2007, ora 10,00.
Exista 5 categorii de bilete, plus cea de VIP, dupa cum urmeaza:

VIP - 280 RON (aceasta categorie include accessul auto si parcarea);
Categoria I - 180 RON - Tribuna a II-a;
Categoria a II-a - 150 RON - Teren, in fata scenei, denumita "Circle of Faith";
Categoria a III-a - 130 RON - Tribuna I;
Categoria a IV-a - 120 RON - Peluza;
Categoria a V-a - 90 RON - Teren, a doua jumatate.

Este remarcabila atitudinea lui George Michael, care a fost de acord ca biletele din Romania sa fie oferite la cele mai mici preturi din Europa. Oraganizatorii atrag insa atentia publicului ca acest lucru ar putea cauza si o serie de inconveniente in ceea ce priveste disponibilitatea biletelor.

"Este foarte posibil ca o mare parte din bilete sa fie cumparate din strainatate.
In acest moment - in premiera - exista posibilitatea de a se achizitiona asa-numitele Travel Packages. Ii sfatuiesc pe romani sa ia in considerare acest lucru, intrucat s-ar putea intampla ca imediat dupa punerea in vanzare a biletelor, sa nu mai gaseasca locuri libere in categoria dorita", a precizat Stefan Morosanu, directorul general al companiei Modus Production.

"European 25 Live Tour" este un turneu asteptat de 15 ani: atat a trecut de la ultimul turneu George Michael pana la debutul 25 Live Indoor Tour, in data 23 septembrie 2006. Biletele pentru seria de spectacole s-au vandut imediat ce datele concertelor au fost anuntate: doar cateva zile au fost suficiente pentru a epuiza toate locurile pentru show-urile programate in Europa - ba chiar, in Marea Britanie au fost depasite toate asteptarile, biletele fiind epuizate in numai cateva ore.

La scurt timp dupa startul turneului, in luna noiembrie a anului trecut, George Michael a lansat si albumul "Twenty five", editat pentru a celebra cei 25 de ani de cariera ai artistului.
Pe langa cele mai bune piese din toti acesti ani, albumul mai cuprinde 4 noi realizari: "An Easier Affair", "This Is Not Real Love", "Understand" si o varianta noua, reorchestrata, a hitului "Heal The Pain", de aceasta data alaturi de un alt monstru sacru, Paul McCartney.

"25 Live Tour" s-a bucurat deja un mare succes, fapt demonstrat atat de show-urile care au avut loc in prima parte a turneului, cat si de nominalizarea obtinuta de George Michael la Brit Awards 2007, la categoria "Cel mai bun concert live al anului".

Spectacolul aduce o conceptie unica asupra spectacolului muzical, o dovada in acest sens fiind si cele 34 de camioane gigant care ambaleaza intreaga productie si care vor sosi la Bucuresti, special cu aceasta ocazie.
Pe scena, alaturi de George Michael, va urca si o impresionanta orchestra.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod