Bilete VIP sold out la concertul Margineanu din Hard Rock Café

Biletele la categoria VIP din fata scenei la concertul Margineanu de joi din Hard Rock cafe sunt sold out dupa ce au fost suplimentate de doua ori! Fanii abia asteapta sa-i serbeze ziua de nastere lui Margineanu asa ca momentan mai gasiti la vanzare pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe doar bilete la pretul de 60 de lei care includ si loc la masa. Evenimentul este prezentat de Samsung si SeeNow si organizat de Sprint Media si Bestmusic.ro
Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Biletele la pretul de 60 de lei cu loc la masa pentru concertul Bestmusic cu Margineanu & Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV.
Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE..

www.seenow.ro/evenimentelive

Vino la Hard Rock Cafe pe 3 octombrie sa asculti piese precum "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci" !
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod