Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu: Bătaie între anorexice

25 August 2011
Goana după publicitate despre care am vorbit în atâtea rânduri îşi face din nou simţită prezenţa. Alt scandal media s-a declanşat zilele astea, iar cele două personaje principale sunt binecunoscute pentru pofta cu care-şi hrănesc imaginea din astfel de situaţii.
Goana după publicitate despre care am vorbit în atâtea rânduri îşi face din nou simţită prezenţa. Alt scandal media s-a declanşat zilele astea, iar cele două personaje principale sunt binecunoscute pentru pofta cu care-şi hrănesc imaginea din astfel de situaţii. Ambele doamne omiprezente în peisajul media din România au foarte multe lucruri în comun, deşi niciuna dintre ele nu vrea să recunoască acest lucru: amândouă au devenit cunoscute datorită cuplării cu unul sau mai mulţi bărbaţi celebri din România, amândouă sunt vedete deşi iniţial nu au făcut nimic concret pentru a ajunge aici şi amândurora le place foarte mult să se implice în scandaluri numai bune pentru imagine.

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu


După ce fiecare dintre ele s-a războit separat, a venit vremea ca cele două să se întâlească face to face în ring. Zilele trecute s-a născut scandalul dintre Iulia Albu şi Bianca Drăguşanu, un scandal declanşat de o serie de declaraţii pe care cele două le-au făcut, una la adresa celeilalte. După ce fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a declarat că ea este, cu siguranţă, un model pentru adolescentele din ziua de astăzi pentru că a reuşit tot ce şi-a propus, reacţia soţiei lui Mihai Albu nu a întârziat să apară, deşi nimeni nu i-a cerut acest lucru: "A călca pe urmele Biancăi Drăguşanu a ajuns 'un ideal' al multor tinere? Bianca nu este şi nu va fi niciodată un model de urmat. O spun fără cea mai mică urmă de răutate. Refuz să cred că idealul profesional al adolescentelor din România se reduce la cel de asistentă tv. Bianca este o femeie care a slăbit foarte mult, eventual poate fi un exemplu despre cum să slăbeşti la foc rapid, nu un model de urmat în general". Simţindu-se atacată, Bianca a ripostat dur: "Ce, trebuie să-i placă Iuliei de mine? Doar nu-s bisexuală! Ştiu că Iulia preferă femeile 100% naturale, dar ce să fac dacă nu m-am născut atât de frumoasă încât să nu am nevoie de îmbunătăţiri? Bărbaţii vor femei cu sâni mari, nu plate. Şi nu înţeleg de ce comentează ea despre mine. Cu ce se ocupă dom'le, Iulia Albu asta? Aaa... A făcut Facultatea de Drept! Atunci să se facă Avocatul Poporului şi să mă lase pe mine în pace".

Cine este Iulia Albu?


Înainte să devină soţia designerului de pantofi Mihai Albu, nimeni nu ştia cine este Iulia Vochiţă. De profesie avocat, dar pasionată de modă, Iulia, cu paşaportul Mihai Albu în mână, a intrat în lumea aceasta încet, încet. La început în calitate de privitor, pentru ca mai apoi să înceapă să şi creeze. De anul trecut şochează însă cu acest look inspirat de stilul Flapper, un look extrem de dur pentru realitatea românească. O dată cu această nouă abordare din viaţa ei, soţia lui Mihai Albu a început să declanşeze mai multe scandaluri care, evident, i-au ridicat destul de mult şi cota.



Cine este Bianca Drăguşanu?


În primă fază să spunem că este o fostă participantă la emisiunea "Din dragoste" unde, în urmă cu mai bine de 10 ani, venea să-şi recucerească iubitul. Apoi, cu mai puţine kilograme în plus şi cu mai multe operaţii estetice, Bianca a venit în Bucureşti şi s-a afişat ca şi iubita lui Cătălin Botezatu. Aceasta a fost clar cheia succesului ei pentru că asocierea cu renumitul designer nu i-a adus numai notorietate, dar şi bani. Au început să curgă ofertele pentru prezentările de modă, a obţinut un post de asistentă TV la emisiunea "Un show păcătos", iar acum este personajul principal din show-ul "Burlăciţa".



Vedetele, maestre în strategiile de promovare


Atât Bianca Drăguşanu, cât şi Iulia Albu au demonstrat de nenumărate ori că stau foarte bine la capitolul promovare. Ambele au ales goliciunea - Bianca în Playboy, iar Iulia în campania de promovare a bradului Mihai Albu, şi ambele au ales scandalurile. Dacă în cazul Biancăi Drăguşanu trebuie să recunoaştem că în spatele acestui personaj perfect creionat stă experienţa designerului Cătălin Botezatu, în spatele Iulie Albu, la acest capitol, nu stă decât Iulia Albu.

Chiar şi anorexia sau acest slăbit exagerat poate fi considerat, exagerând puţin poate, o strategie. Într-o perioadă în care peste tot se vorbeşte despre anorexie, diete şi regimuri, cele două vedete se arată cu multe, poate chiar prea multe kilograme în minus. Ambele au făcut valuri şi ambele au vorbit zile în şir despre această experienţă a vieţii lor, nerecunoscând, desigur, că ar fi anorexice.

Scandalurile Biancăi Drăguşanu

Asistenta lui Capatos a intrat în conflict cu foarte multe persoane. De la ziarişti, persoane publice, până la ex-iubitul ei, Botezatu. Sunt de referinţă declaraţii pe care le-a făcut Drăguşanu despre diferite personaje mondene din România. "Monica Columbeanu este o perversă" sau "Dacă eu sunt femeie de plastic, Ioana Popescu este femeie de hârtie igienică" sau "Normal că am telefon secret, ce să ştie lache, maimuţoiul ăsta, ce numere de telefon am eu?" - apelativele pentru Adrian Cristea.

Scandalurile Iulie Albu


Chiar dacă vrea să pară alt gen, chiar dacă încearcă să nu se identifice nicicum cu tinerele vedete de astăzi, chiar dacă a uitat că, la început, era doar soţia lui Mihai Albu şi prietena Monicăi Columbeanu, şi Iulia Albu a început, la un moment dat, să facă acest compromis numit scandal. Ca în orice activitate pe care o facem în viaţă, începutul este mai greu că apoi totul să vină de la sine. Monica Columbeanu a fost primul personaj cu care a intrat în conflict soţia designerului, astfel că de la statutul de cele mai bune prietene, cele două au devenit cei mai aprigi duşmani. "Eu am ajutat-o pe Iulia Albu mai mult decât pe vreuna dintre surorile mele, iar acum am parte numai de 'palme' din partea ei. Am promovat brand-ul soţului ei fără nici o pretenţie, i-am oferit ajutorul meu altruist şi asigur pe toată lumea că nu am primit nici o pereche de pantofi fără bani de la aceştia", spunea atunci Monica, în timp ce Iulia replica: "Am fost singura persoană care a fost alături de Monica, în momentul în care s-a declanşat scandalul "sex oral in restaurant" şi am fost singura care i-a luat apărarea. Cat despre aşa-zisa susţinere a Monicăi Columbeanu în ceea ce priveşte o posibilă carieră a mea în TV, ţin să precizez că postul B1 nu mi-a făcut nici o ofertă, cu atat mai puţin vreun favor din partea Monicăi. E adevărat că soţul meu nu e miliardar, iar eu nu conduc un Bentley şi nici nu imi fac shopping-ul la Paris, insă pentru noi valorile sunt altele. Am incercat să iau legătura cu Monica pentru a clarifica situaţia, insă nu-mi răspunde la telefon. In ceea ce priveşte brand-ul Mihai Albu, nu a existat nicio inţelegere contractuală între aceasta şi soţul meu, astfel încât să se justifice vreo remuneraţie de promovare. Monica e o clientă, ca multe alte vedete, şi nu o îndreptăţeşte nimic la un tratament preferenţial. Mihai Albu este ceea ce este, cu sau fără Monica Columbeanu".

Odată stins şi uitat acest conflict a urmat un altul, cel cu Rita Mureşan pe care Iulia Albu nu o recunoaşte ca şi designer: "Cine este Rita Mureşan? Rita aşteaptă să mai moară cineva ca să mai scoată o colecţie. Aşa ca ea, creatoare este şi Simona Sensual". Nelovit nu a scăpat nici criticul de modă Alin Gălăţescu: "Nu vă regăsiţi în nici un personaj din 'Familia Adams'? Cumva Unchiul Fester? Sunteţi un om cu papagal, care a dat din coate şi a ieşit în faţă".

Scandalul - un avantaj pentru ambele personaje


De câţiva ani încoace se demonstrează că scandalul este cea mai bună şi ieftină strategie de promovare. Te cerţi cu cineva, ai succesul garantat. Bunăoară, n-ar fi greşit să ne gândim că şi cele două doamne au tot interesul să alimenteze acest conflict doar de dragul audienţei. Iulia Albu trebuie să-şi promoveze campania pro naturaleţe feminină sau proiectul Ideal Mariaj la care este Fashion Editor, să nu uităm însă şi de afacerea familiei care, cel mai sigur, asigură confortul financiar.

Pe de altă parte, Bianca Drăguşanu trebuie să ţină motoarele pornite la maxim pentru că frumuseţea, atuul ei principal, trece repede, aşa că trebuie să profite din plin de pe urma lui. Tocmai ce rulează acum proiectul "Burlăciţa", dar vor veni altele şi altele care trebuie să fie promovate, asta până când nu apare o altă Bianca în peisaj.
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • CATI pe 26 Oct 2013, 17:18
  2 nebune

  2 timpite, ce incearca sa promoveze,tipuri de femei si altii cistiga bani .BANU LE TINE CIT LE-O TINE DUPA SALUT

  0
  0

 • Stefan pe 18 Mai 2012, 16:28
  Bianca Dragusanu & Iulia Albu

  INDREPTATI ASTA : _)_

  0
  1

 • ducessa pe 27 Feb 2012, 20:09
  iulia e o diva

  iulia are forme de model....e anorexica pentru ca asa i se cere....in plus ea face arta..."oasele alea" sunt o forma de arta....asta reprezinta modellingul.....si pe bianca o admir pentru ca e puternica si stie ce vrea....

  0
  6

 • sorina pe 15 Sep 2011, 19:37
  cea mai frumoasa!!!!

  te iubesc bianca, esti cea mai frumoasa!!!, te urmaresc peste tot!

  3
  8

 • Nelu pe 27 Aug 2011, 16:48
  Bianca Drăguşanu şi Iulia Albu: Bătaie între anorexice

  BliAnca Drăcusanu Ptiu ! JuLia Nalbu ? Aista cine mai e !? Altceva mai sanatos si serios nu aveti de bârfit oameni buni ? Păi, de hastea s-a dus buhuuu.

  4
  3

 • Ingride pe 26 Aug 2011, 22:44
  Dati like ...

  http://www.facebook.com/#!/pages/Campanie-anti-pipitze-mediatizate/278238718858259?sk=wall

  6
  0

 • andreea pe 26 Aug 2011, 12:02
  :|

  Bianca Dragusanu = curva _|_ S`a umplut Romania de curve si de pitipoance. Nu se poate.:| Acum au aparut numai pitopoane la tv si pe internet datorita operatiilor estetice. Fara ele erau moarte. Si fara machiaj ;) Terminate.

  11
  1

 • imola pe 25 Aug 2011, 20:37
  rusine

  Daca aceste doua fiinte jalnice reprezinta subiect de stire senzationala, inseamna ca nu mai stim sa apreciem adevaratele valori.De ce trebuie sa apara ca si cand ar fi exemple demne de urmat? ce fac ele acum in afara de scandaluri? ce ramane in urma lor? Iulia Albu este o urata si o nemanierata, care nu stie decat sa rada, pardon sa chicoteasca... Chiar nu avem fete destepte????

  11
  1

 • anonim pe 25 Aug 2011, 16:20
  uau

  in primul rand bianca dragusanu este printesa pe langa iulia albu..chiar daca nu este un model de urmat..pentru curele ei de slabit..si implanturi etc..macar are "forme" nu "oase":))

  11
  6

 • cosmin pe 25 Aug 2011, 14:35
  de ce?

  De ce nu sunt sanatosi?de ce sa nu faca comparatie?care e cea valoroasa?sau ,cum?iulia Albu e macar naturala,oricum,va dati seama cum arata inrealitate daca ecranul si pozele le arata cu cateva kg mai mult....

  7
  2

 • Petruta001 pe 25 Aug 2011, 13:56
  pitipoance

  cine mai sunt si astea aparute ca ciupercile dupa ploaie ....:S . eu nu inteleg ce contribuie au ele la ROMANIA ..DACA STIE CINEVA SA IMI SPUNA...

  12
  2

 • Mali pe 25 Aug 2011, 11:26
  :)

  Nu CUM sa faci comparatie intre cele 2 ci DE CE sa faci comparatie intre ele... sunt la fel... bine zis "ahtiate" dupa publicitate, fie vorba intre noi... "de orice fel"...

  15
  0

 • anonim pe 25 Aug 2011, 11:05
  brrrrr...

  nu stiu care din cele doua e mai horoor, dar iulia albu...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....cum arata...cum a poreclit-o alin galatescu...parca ia spus ...morticia...

  17
  1

 • sorell pe 25 Aug 2011, 10:37
  pipitze anorexice

  astept si eu ziua in care am sa citesc despre valorile adevarate ale romanilor, nu pipitze anorexice de doi lei...

  19
  1

 • mamarutza pe 25 Aug 2011, 07:28
  un articol de toata jena!!!!!

  nu am cuvinte,nu mai stiti ce sa scrieti?serios....

  17
  2

 • anca pe 24 Aug 2011, 23:39
  voi nu sunteti sanatosi...

  cum sa faci comparatie intre cele doua? ati luat/o razna de tot! voi realizati ce faceti aici? sa va fie rusine!

  9
  7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod