Beyonce și Jay-Z, în pragul divorțului? Un nou indiciu arată că vedeta suferă din dragoste

Mariajul celor două staruri pare în pericol de a se destrăma. Cântăreața a schimbat versurile unei piese, dând de înțeles că mesajul despre infidelitate se aplică și în cazul ei.

După ce au negat vehement zvonurile persistente despre un posibil divorț, Beyonce și Jay-Z se află din nou în atenția presei mondene americane, care pândește deja anunțul despărțirii. Înregistrarea video în care sora cântăreței, Solange, îl lovea în lift pe Jay-Z, fără ca Beyonce să reacționeze, a dat apă la moară unui val de speculații, iar jurnaliștii sunt convinși că până la urmă infidelitatea lui Jay-Z va produce ruperea căsniciei sale.

6ani de căsnicie au Beyonce și Jay-Z
Un indiciu elocvent privind situația dificilă prin care trece mariajul celor două staruri a fost descoperit de un fan care a remarcat că artista a modificat versurile unei piese, transmițând, parcă, un mesaj personal.
Beyonce a cântat piesa lansată în 2008 în cadrul unui concert susținut sâmbătă în Ohio.

Cum tema melodiei este infidelitatea, modificarea făcută de Beyonce pare să redea ceea ce trăiește ea acum, sugerând că Jay-Z a înșelat-o. În loc să cânte "Am fost pe drumuri cu tine şase ani", așa cum a fost înregistrată piesa în 2008, Beyonce a interpretat deliberat "Am fost pe drumuri alături de tine 12 ani".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod