Beyonce, secretele unei siluete perfecte. Află cum a slăbit!

Diva şi-a surprins fanii cu un show incendiar şi o silueta mult mai zveltă la Premiile Grammy 2014 (stânga) decât cea pe care o afişa la SuperBowl 2013 (dreapta).

Prestaţia de duminică seară de la la Premiile Grammy a cântăreţei în vârstă de 32 de ani a fost momentul cel mai comentat de spectatori. Beyonce a dat startul galei cu piesa "Drunk in Love", dansând alături de soţul ei, Jay-Z. Diva a fost o apariţie extrem de provocatoare, îmbrăcată într-un body negru, decupat, care i-a pus în evidenţă noua siluetă.


Show-ul oferit de cei doi a fost criticat dur de americani, mai multe persoane comparând momentul artistei cu cel al vedetei pop Miley Cyrus de la gala MTV din 2013.

"Îmi pare rău, Beyonce. Clasa întotdeauna câştigă. E câştigătoare pentru copiii noştri. E o zi tristă când nici copiii tăi nu se mai pot uita la Grammy", a scris un american pe contul personal de Twitter. "Slavă Domnului că cei mici sunt în pat. Această interpretare e interzisă copiilor", a fost un alt mesaj de pe reţeaua de socializare, in timp ce alta utilizatoare i-a transmis "Să-ţi fie ruşine!". În ciuda criticilor, au existat şi persoane pentru care show-ul oferit de Beyonce a fost impecabil.

Pe lângă prestaţia sa, Beyonce a reuşit să-şi surprindă fanii cu noile forme.
Cu picioarele vizibil subţiate şi spaţiul dintre coapse pronunţat, cântăreaţa a arătat mai sexy şi mai slabă ca niciodată. Cum a reuşit? Succesul ei se datorează în mare parte dietei vegane pe care ea şi soţul ei o urmează din luna decembrie. În plus, diva munceşte mai mult la sala de gimnastică.



Nicole Winhoffer, una dintre cele mai cunoscute antrenoare care lucrează cu vedete precum Madonna, a dezvăluit pentru MailOnline că secretul unei siluete tonifiate precum cea a cântăreţei Beyonce este să îţi lucrezi muşchii cu mişcări de 360 de grade. Iată câteva exerciţii recomandate de celebra antrenoare pentru a-ţi tonifia musculatura, fără să-ţi pierzi formele feminine.

1.

Exerciţiu pentru posterior
Aşază-te pe saltea cu faţa în jos, sprijindu-te în palme şi genunchi. Întinde piciorul drept si du-l în spatele genunchiului stâng. Ridică apoi piciorul cu talpa îndreptată spre tavan şi efectuează mişcarea de 50 de ori. Repetă exerciţiul şi cu celălalt picior.

2. Exerciţiu pentru talie
Aşază-te în fund, cu picioarele lipite. Lasă-te pe spate, astfel încât trunchiul şi podeaua să formeze un unghi de 45 de grade, şi efectuează 50 de răsuciri ale trunchiului de la stânga la dreapta.

3. Exerciţiu pentru bust şi spate
Aşază-te cu faţa în jos sprijinindu-te în coate şi degetele de la picioare, cu corpul în linie dreaptă.

Ridică braţul drept spre tavan, fără să ridici cotul stâng de pe podea, şi apoi revino în poziţia iniţială. Repetă apoi mişcarea pentru celăllat braţ. Execută exerciţiul de 40 de ori.

4. Exerciţiu pentru coapse
Aşază-te pe spate, cu genunchii îndoiţi. Ridică bazinul cât de sus poţi, apoi coboară-l. Încordează musculatura coapselor interioare în timp ce ridici bazinul. Repetă mişcarea de 50 de ori.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 2 Feb 2014, 19:36
    canadian tea

    eu am vrut sa slabesc 10 kilograme si am incercat tot felul de diete si nu am reusit sa ma tin de ele. am auzit de la o prietena ca a slabit cu canadian tea si am inceput si eu. am avut grija sa beau ceaiul si am incercat sa nu mai mananc dupa 7 seara si pana acum am slabit 6 kilograme. voi continua pana slabesc cele 10 kilograme, pentru ca vara asta, vreau sa ma casatoresc !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod