Beyonce: Femeile suportă o presiune prea mare pentru a fi frumoase!

Cel mai nou videoclip al cântăreței americane este axat pe eforturile pe care le impun standardele moderne de frumusețe.

Într-un material exclusiv, înregistrat în timpul filmărilor la noul ei videoclip pentru piesa, "Pretty Hurts", artista americană în vârstă de 32 de ani și regizoarea Melina Matsoukas, au vorbit despre mesajul pe care îl transmite această melodie, care vizează presiunile pe care femeile sunt nevoite să le suporte pentru a corespunde standardelor de frumusețe.

Videoclipul înfățișează limitele pe care femeile trebuie să le atingă, cu Beyonce interpretând rolul unei participante la un concurs de frumusețe.

"Conceptul videoclipului este realizat pe ideea unui material din spatele scenei și arată că modul în care societatea privește frumusețea nu-ți aduce fericirea și nu ajută să urci în viață", a explicat Melina. "Trebuie să te găsești pe tine însăți, asta îți aduce fericirea", a adăugat ea.



Cu frumusețea ei naturată, Beyonce vorbește spre cameră îmbrăcată într-un simplu tricou alb: "Am știut din prima că trebuie să filmez <<Pretty Hurts>> cu Melina. Știam că ea va înțelege mesjul cântecului."



Într-una dintre scene, cântăreața are linii punctate pe față, ca și cum ar urma să intre într-o operație estetică. Ea se întoarce spre cameră și spune: "Acum pretind că voi face un face-lift și injecții cu Botoz. Reprezintă toate lucrurile pe care femeile le fac pentru a rezista la presiunea pe care societatea o pune pe ele."

Vedeta a mărturisit că mesajul acestui videoclip a făcut-o să sufere: "Unele lucruri pe care tinerele ajung să le facă sunt sfâșietoare pentru mine."



Melina a adăugat că ideea de a face un material din spatele scenei i-a venit după ce a văzut o fotografie din copilăria artistei, în care ea stă în fața șemineului încărcat cu trofee. "Când iei un trofeu și te uiți la el, trebuie să te întrebi: a meritat?".

Versurile melodiei vorbesc despre sacrificiile pe care trebuie să le facă tinerele care încearcă să se ridice la înălțimea criteriilor de frumusețe fixate de societatea modernă, cu prețul lor greu de plătit: speranțe deșarte, operații estetice, diete, kilograme de produse cosmetice, emoții și episoade alternante de satisfacție, dar și de depresie. Totul în numele iluziei perfecțiunii. 

 

Beyonce se pregătește acum pentru turneul intitulat "On The Run", pe care îl va efectua anul acesta împreună cu soțul ei, Jay Z. Cei doi vor avea primul concert pe 25 iunie, la Miami, relatează ziarul britanic Daily Mail. Cântăreața a postat luni pe Facebook un poster al turneului, în care ea și Jay Z apar purtând cagule.



Cântăreaţa americană a apărut recent pe coperta numărului special al revistei Time dedicat celor mai influenţi 100 de oameni din lume. În fiecare an, revista Time alcătuieşte o listă cu cele mai influente 100 de persoane din lume, iar acest număr special din 2014 o are pe copertă pe cântăreaţa Beyonce. Artista americană apare pe coperta revistei Time într-o fotografie alb negru care o prezintă în lenjerie intimă de culoare albă şi o bluză din voal transparent.



Beyonce, în vârstă de 32 de ani, a lansat un album bine primit de public - care îi poartă numele - la sfârşitul anului trecut şi şi-a impresionat fanii cu o serie de concerte spectaculoase în cadrul turneului ei mondial "The Mrs. Carter Show World Tour", care s-a încheiat în luna martie.

Artista americană are nu doar o carieră de succes, ci şi o viaţă de familie împlinită alături de soţul ei, rapperul Jay-Z, cu care are o fiică, Blue Ivy, în vârstă de doi ani, notează Mediafax.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod