Beyonce, al patrulea copil? Rochia vedetei provoacă speculaţii

Rochia purtată de Beyonce îi scotea în evidenţă abdomenul cam rotunjit, alimentând zvonurile despre o sarcină


Ambele cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, "Lemonade" (2016), respectiv "4:44" (2017), vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar cei doi par să fi depăşit aceste probleme.

Cuplul de artişti îşi continuă seria de spectacole în Europa. Turneul a debutat pe 6 iunie în Ţara Galilor, seria de 18 concerte urmând să se încheie pe 17 iunie la Nisa.

Ei vor începe apoi un alt turneu, de 30 de show-uri, în America de Nord, primul fiind programt pe 25 iulie în Clevaland, Ohio.

Cel mai faimos cuplu din lumea muzicii a făcut o mişcare surprinzătoare în luna iunie, lansând albumul comun "Everything is Love" pe toate platformele de streaming, inclusiv pe gigantul Spotify, punând astfel capăt exclusivităţii oferite serviciului muzical online Tidal, deţinut parţial de Jay-Z. Ei şi-au celebrat astfel relaţia, care a inspirat o mare parte din melodiile lor în ultimii ani.
Difuzarea albumului "Everything is Love" pe toate celelalte platforme de streaming reprezintă o recunoaştere a eşecului platformei Tidal, care încă este departe de a concura cu Spotify.

Videclipul primei piese de pe noul album a fost realizat în cel mai mare secret la muzeul Luvru din Paris. Difuzat pe YouTube, videoclipul a cumulat două milioane de vizualizări în câteva ore.

Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume.
În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 22 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 19 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).


Foto: Daily Mail, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod