Beyonce, al patrulea copil? Rochia vedetei provoacă speculaţii

Cântăreaţa şi-a făcut apariţia la un restaurant din Cannes, îmbrăcată cu o rochie largă care a iscat speculaţii despre o nouă sarcină.

Aflată la capătul unui turneu lung, de 18 concerte, în Europa, Beyonce a descins la Cannes, unde se relaxează împreună cu soţul ei, Jay-Z. Cei doi au atras toate privirile marţi după-ammiază, când au ieşit să ia masa la restaurantul La Guerite, mai cu seamă pentru că ţinuta cântăreţei lăsa senzaţia că ea este însărcinată, alimentând astfel zvonurile pe această temă.

Beyonce a purtat o rochie roşie foarte largă, cu talie înaltă, o alegere tipică pentru o femeie însărcinată.

Probabil inspirată de albumul ei "Lemonade", artista în vârstă de 36 de ani a optat pentru această creaţie Dolce and Gabbana cu imprimeuri cu zebre alergând printre jumătăţi de lămâie şi cu un decolteu generos care îi lăsa la vedere o mare parte din bust, relatează Daily Mail. Ea avea părul lăsat pe umeri şi purta ochelari de soare Red Slim Shady 2.0 by christianahjones, cu lentile minimaliste dreptunghiulare şi semitransparente de culoare roşie. Vedeta ţinea pe umărul drept o geantă rotundă şi avea la gât un colier gros din aur.

Croiala rochiei îi scotea în evidenţă abdomenul puţin proeminent, iar acest detaliu poate fi un indiciu că Beyonce ar fi însărcinată cu al patrulea ei copil.


Cei doi erau însoţiţi de fiica lor, Blue Ivy, în vârstă de şase ani, îmbrăcată în pantaloni scurţi din denim şi cu un top galben-verde neon. Jay-Z a ales o ţinută lejeră - pantaloni şi tricou alb, iar pe cap avea o bandană roşie.

După ce au mâncat, starurile au urcat într-o barcă şi au pornit spre iahtul imens pe care se puteau relaxa în voie.

Speculaţiile privind o posibilă sarcină au apărut după ce Beyonce a apărut pe scenă, la concertul susţinut în Manchester, în cadrul turneului "On The Run II", cu abdomenul mai pronunţat decât de obicei.

Pe lângă Blue Ivy, vedeta şi soţul ei mai au doi gemeni, Rumi şi Sir, dar cunoscută fiind afinitatea sa pentru cifra patru, nu ar fi exclus ca ea să-şi dorească încă un copil.
Beyonce este născută pe 4 septembrie, în timp ce Jay-Z e născut pe 4 decemnrie. Cei doi s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008 şi fiecare a lansat un album legat de această cifră: Beyonce a scos "4" în 2011, iar Jay-Z a lansat "4:44" în 2017. "Toţi ştim că 4 este cifra fetiş a ei şi apoi de ce ar purta acele pelerine pe tot parcursul turneului", a scris un fan pe Twitter după concertul în care Beyonce avea abdomenul rotunjit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod