Beyonce a împlinit 31 de ani. Cum şi-a sărbătorit vedeta ziua de naştere

Una dintre cele mai bune voci din industria muzicală, Beyonce a trecut de pragul celor 30 de ani. În locul unei petreceri extravagante, alături de celebrităţi, cântăreaţa a preferat să-şi petreacă aniversarea alături de soţul ei, Jay-Z, şi de fiica lor, Blue Ivy. Dar nu acasă, ci într-o croazieră liniştită, prin Mediterana.

Una dintre cele mai bune voci din industria muzicală, Beyonce a trecut marţi de pragul celor 30 de ani. În locul unei petreceri extravagante, alături de celebrităţi, cântăreaţa a preferat să-şi petreacă aniversarea alături de soţul ei, Jay-Z, şi de fiica lor, Blue Ivy. Dar nu acasă, ci într-o croazieră liniştită, prin Mediterana.

La 31 de ani, Beyonce Knowles are tot ce-şi doreşte. Pe 7 ianuarie a devenit mămică după ce a născut-o pe Blu Ivy, are un soţ la fel de celebru şi bogat care o iubeşte, Jay-Z, iar cariera ei muzicală este în continuă ascensiune. Pauza impusă de naştere i-a priit cântăreţei, care apreciază mai mult acum momentele de linişte alături de familie, decât compania plăcută dar destul de solicitantă a prietenilor faimoşi. De ziua ei, Beyonce a preferat să renunţe la clasica petrecere zgomotoasă şi a petrecut în familie, la bordul unui vas privat, într-o plimbare hai-hui prin Mediterana.

Jay-Z (42 de ani) s-a străduit ca totul să meargă şnur, iar soţia lui să se simtă fericită în această zi specială, decorând iahtul cu baloane colorate şi serpentine de hârtie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Îmbrăcată şic cu o bluză sport bleumarin cu alb şi cu o pereche de pantaloni scurţi care o prindeau foarte bine, cântăreaţa a sorbit binedispusă dintr-un pahar cu vin alb pe puntea vasului. Cei doi au glumit şi au vorbit în voie, bucurându-se de zgomotul valurilor, de aerul marin şi de fiica lor.



Cei doi artişti şi-au început ziua cu sarcina de părinţi: dimineaţa, ei au hrănit-o pe Blu Ivy, micuţa fiind ţinută în poală de mămica ei aproape tot timpul mesei. Mai târziu, a venit rândul lui Jay-Z să-şi ţină fiica în braţe în timp ce privea spre marinarul aflat la cârma ambarcaţiunii. Blue arăta adorabil, îmbrăcată într-o rochiţă albastră cu alb, iar Jay-Z a optat pentru o ţinută casual, cu pantaloni bej până la genunchi şi un bluzon alb cu impremeuri, relatează ziarul citat.



De ziua ei, Beyonce a fost bombardată cu mesaje trimise de numeroşii ei prieteni. Gwyneth Paltrow a deschis şirul urărilor cu un mesaj scris de mână: "Pentru draga şi dulcea BB, de ziua ei... Vă iubim foarte mult. Cu drag, Gwyneth, Chris, Apple, Moses", a scris actriţa.



Şi mama cântăreţei i-a trimis un mesaj: "Dumnezeu m-a binecuvântat cu unul dintre cele mai mari daruri din viaţa mea pe 4 septembrie 1981.

La mulţi ani!", a scris Tina Knowles.

"Nu există cineva ca tine în lume şi dintre toate calităţile pe care le întruchipezi îmi vine acum în minte bunătatea ta. Altruismul tău, grija pentru ca alţii să fie bine şi generozitatea ta frumoasă sunt lucruri care mă fac mândră să fiu sora şi prietena ta", i-a scris şi sora ei, Solange.

Nici fosta colegă din grupul Destiny's Child, Michelle Williams, nu a uitat-o de ziua ei: "La mulţi ani! Te iubesc mult. Sunt fericită că faci parte din viaţa mea."

Unul dintre cele mai emoţionante mesaje a fost trimis de Gloria Carter, soacra vedetei: "B, ai venit în viaţa mea ca o fetiţă drăguţă din Sud şi te-ai transformat într-o femeie extraordinară. Te admir pentru că ai rămas cu picioarele pe pământ şi modestă şi pentru că n-ai lăsat succesul să te schimbe. Mama Carter."


Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 ca membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume.

În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".


Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. De asemenea, Beyonce a jucat în filme precum "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Potrivit revistei Forbes, citată de agenţia Mediafax, Beyonce şi Jay-Z ocupă prima poziţie în topul celor mai bine plătite cupluri de vedete din lume. Cei doi artişti americani au obţinut împreună venituri de 78 de milioane de dolari în perioada 1 mai 2011 - 1 mai 2012. Anul trecut, cuplul a ocupat locul al doilea în acest top, după Gisele Bundchen şi Tom Brady.



Beyonce a câştigat mai mulţi bani în ultimul an decât soţul ei, obţinând 40 de milioane de dolari din contracte de sponsorizare, vânzările pentru cel mai recent album al ei, intitulat "4", şi redevenţele pentru catalogul ei muzical.
Această cifră este cu atât mai impresionantă cu cât artista americană a făcut o pauză destul de mare în carieră anul trecut, întrucât a rămas însărcinată şi a devenit în premieră mamă, în luna ianuarie a acestui an, odată cu venirea pe lume a fiicei sale, Blue Ivy, notează Mediafax.

Jay-Z a câştigat în aceeaşi perioadă 38 de milioane de dolari, sumă generată de vânzările albumului "Watch the Throne", o colaborare muzicală cu Kanye West, concertele din turneul de promovare a acestui album, vânzările cărţii sale "Decoded", dar şi multe alte afaceri, printre care se numără un club de noapte şi casa lui de discuri Roc Nation.

Foto: Daily Mail

6 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod