Benedict Cumberbatch, erou ca-n filme: A salvat un biciclist care era tâlhărit în Londra

Actorul britanic a oprit taxiul cu care circula şi a pus pe fugă patru indivizi care tâlhăreau un biciclist.
Cunoscut pentru interpretarea detectivului Sherlock Holmes într-un serial TV şi pentru rolul Doctor Strange în filmele Marvel, Benedict Cumberbatch a devenit un erou şi în viaţa reală după ce a alungat patru bărbaţi care tâlhăreau un biciciclist în Londra.

Actorul în vârstă de 41 de ani a sărit dintr-un taxi Uber şi a fugit să-l ajute pe bărbatul care livra mâncare pentru compania Deliveroo în timp ce era atacat de hoţi, potrivit The Sun, citat de Straits Times.

"Biciclistul a fost norocos, Benedict e un supererou", a declarat şoferul, Manuel Dias.
"Benedict a fost curajos, altruist. Dacă nu ar fi intervenit, biciclistul ar fi fost serios rănit".

Tentativa de jaf a avut loc pe Marylebone High Street, chiar aproape de Baker Street, adresa fictivă a detectivului Holmes. "Unul dintre bărbaţi a încercat să-i ia bicicleta. El a fost lovit în faţă şi în cap cu casca", a anunţat poliţia metropolitană într-un comunicat, adăugând că incidentul a avut loc în noiembrie anul trecut. "Nu au fost raportate bunuri furate.
Victima nu a cerut tratament medical. Nu au fost făcute arestări"
, se arată în comunicatul menţionat.

Benedict Cumberbatch a declarat pentru The Sun că nu se consideră un erou. "Am făcut acel lucru pentru că, ei bine, ştiţi, am simţit că trebuia să îl fac", a spus starul britanic.

Cumberbatch, care joacă rolul detectivului în serialul de televiziune "Sherlock" din 2010, a apărut şi în filme precum "The Hobbit", "Avengers: Infinity War" şi "The Imitation Game", în care l-a interpretat pe celebrul matematician britanic Alan Turing care a decodat mesajele cifrate ale naziştilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.


Benedict Cumberbatch a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din "The Imitation Game. Jocul codurilor/The Imitation Game", în 2014, şi a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), în 2015.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod