Ben Affleck și Marc Anthony încă mai țin la Jennifer Lopez: Amândoi se întrec în superlative

Foștii parteneri ai cântăreței au numai cuvinte de laudă despre J.Lo. Cel mai mult îi impresionează cât de mult poate să muncească.
Nu doar ca a reusit sa ramana in relatii foarte bune cu doi dintre fostii ei iubiti, dar i-a si determinat sa-si arate public admiratia pentru ea – e o reusita cu care doar Jennifer Lopez se poate mandri.

Intr-un articol publicat de revista InStyle, mai multi prieteni apropiati si colegi au vorbit despre relatia lor cu Lopez, iar dintre acestia nu puteau lipsi actorul si regizorul Ben Affleck si cantaretul Marc Anthony.

J.Lo a fost logodita cu Affleck in 2002 si de atunci cei doi au ramas prieteni.
Ea a fost casatorita cu Marc Anthiny intre 2004 si 2014 si au doi copii impreuna, gemenii Max si Emme Muñiz, in varsta de 13 ani, noteaza Harper’s Bazaar.

Pledoaria lui Marc: „Cel mai muncitor om”
Atat Anthony, cat si Affleck au avut numai cuvinte frumoase despre relatia cu artista in mesajele transmise revistei. „Remarcabil la Jennifer Lopez este abilitatea ei de a vedea si de a intelege lucrurile inainte de a se intampla. Inainte chiar de a veni cu o idee, a vizualizat-o de o mie de ori.
Iar daca cineva ii spune ca s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee, spune: ‘Inca n-ai vazut-o'”, a explicat Marc Anthony. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

10 Aprilie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod