Ben Affleck nu mai e singur: Noua lui iubită s-a mutat la el acasă

Actorul s-a afişat cu noua iubită, Lindsay Shookus, producător la emisiunea „Saturday Night Live“. Relaţia lor ar fi început când ambii erau căsătoriţi.

Abia şi-au făcut apariţia în public împreună şi nici nu s-au sinchisit că toată lumea va sta cu ochii pe ei: Ben Affleck (44 de ani) şi iubita lui, Lindsay Shookus (37 de ani), s-au afişat luni prin Los Angeles, parcă încercând să le arate tuturor că formează un cuplu. Ei au fost fotografiaţi de două ori pe parcursul zilei.

Mai întâi, Ben şi Lindsay au mâncat la un restaurant italian din LA. Blonda era îmbrăcată simplu, cu jeanşi negri tăiaţi şi o bluză albă fără mâneci, iar în picioare purta pantofi bej.

Ea purta într-o mână o jachetă subţire din denim. Ben era îmbrăcat cu jeanşi şi un tricou gri, iar în picioare purta pantofi sport de aceeaşi culoare.

Cât au stat la masă, cei doi nu şi-au luat ochii unul de la altul şi au vorbit în voie, zâmbind tot timpul, scrie Daily Mail.

La plecare, cei doi au ieşit foarte bine dispuşi, ţinând în mâini un pahar cu Cola, şi s-au îndreptat spre maşina starului. Ben, care pare mai slab şi mai fericit decât în urmă cu câteva luni, avea şi o pungă simplă din plastic în care pare să fi luat ceva la pachet, relatează cotidianul britanic.


Cu câteva ore înainte, dimineaţa, cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se plimbau prin Brentwood, California, ţinând în mână o băutură răcoritoare. Îmbrăcată într-o rochie neagră lejeră, cu ochelarii de soare pe cap, Lindsay era nemachiată şi avea pantofi sport alb, iar Ben purta un tricou negru, jeanşi gri-petrol şi pantofi sport gri deschis. Cei doi vorbeau şi zâmbeau în timp ce se îndreptau spre maşină.

Relaţia dintre starul hollywoodian şi producătoarea TV au apărut săptămâna trecută.
Potrivit revistei People, Lindsay s-a mutat în noua casă a lui Ben şi a fost şi fotografiată când pleca de la reşedinţa acestuia, însoţită de un tânăr care pare a fi şoferul sau un prieten al actorului. "Petrec timp amândoi în LA, iar Lindsay stă în noua casă a lui Ben. Marţi au luat masa la Giorgio Baldi. Au venit cu o limuzină. Erau fericiţi. Au stat puţin şi pe urmă s-au întors la casa lui Ben", a declarat o sursă citată de People.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod