Bella Hadid, vedetă la înălţime: A plecat cu elicopterul la distracţia de weekend

Modelul a postat pe Instagram o imagine în care apare în elicopterul personal, în zbor spre distracţia sa preferată, călăria.

Bella Hadid a fost la înălţime în weekend. La propriu şi la figurat. Modelul în vârstă de 21 de ani a lăsat în urmă viaţa agitată din New York şi a zburat cu elicopterul personal spre ferma de la ţară în care o aşteaptă cei mai buni prieteni: caii. Pasionată de călărie, vedeta nu uită de hobby-ul său şi de câte ori are timp liber preferă să evadeze puţin din ritmul cotidian pentru a se relaxa puţin în aer liber alături de animalele sale preferate.

Sâmbătă, Bella a postat pe Instagram o fotografie interesantă. Îmbrăcată cu pantaloni crem şi o cămaşă semitransparentă care trăda lipsa sutienului, lăsând foarte puţin loc imaginaţiei, vedeta privea spre camera foto cu ochelarii de soare pe nas, în timp ce elicopterul privat survola New York-ul. O imagine care inspiră lux şi opulenţă, în stilul cu care Bella Hadid Hadid s-a consacrat pe reţeaua de socializare.

Într-o altă imagine publicată pe Instagram, modelul este surprinsă din spate în ţinuta creată de Paco Rabanne, în timp ce se îndreaptă spre aparatul de zbor, cu o geantă Dior în mână, însoţită de angajat care îi transporta bagajul. Fiica lui Mohammed şi Yolanda Hadid a adăugat la postarea sa o etichetă cu numele celebrului designer care a creat ţinuta pe care o purta.

Vedeta a mai postat o fotografie cu Statuia Libertăţii văzută din elicopterul care traversa râul Hudson, iar după ce a aterizat ea a revenit cu o imagine în care apare calul său, alături de mesajul "WHEREIBELONG".

La începutul acestui an, Bella a vorbit pentru Teen Vogue despre despărţirea dureroasă de calul ei preferat, Lego, şi despre renunţarea la visul de a participa la proba de echitaţie de la Olimpiadă după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, moment despre care a spus că a fost cea mai mare înfrângere a sa. "Lego era sufletul meu, cursa mea pe care o făceam sau muream. Când a trebuit să îl vindem, am avut o cădere! Am fost traumatizată", a povestit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod