Bella Hadid și Carla Bruni, „gemenele“ nepereche: Asemănările dintre ele sunt izbitoare

Deși e o diferență de 30 de ani între ele, Bella și Carla seamănă ca două surori. Mai multe publicații au observat similitudinile frapante.

Asemănările între vedete nu sunt o noutate, dar cele pe care mai multe publicații le-au remarcat recent reprezintă o descoperire insolită. Deși le despart trei decenii și mii de kilometri, deși nu au vreo legătură directă de rudenie, Bella Hadid și Carla Bruni seamănă frapant de mult.

Bella Hadid are 22 de ani, iar Carla Bruni i-ar putea fi mamă, la 51 de ani. Mai mulți fani, dar și câteva publicații au observat, totuși, că acestea seamănă foarte mult în imaginile alăturate, mai ales în cele în care Carla avea 20 sau 30 de ani.

Nasul, buzele, pomeții și ochii arată aproape la fel, iar cele două par surori, chiar gemene.

Evident, nu-i greu să le deosebești în imaginile în care apar în aceeașiu poziție, dar similaritățile dintre ele sunt surprinzătoare. Contul de Instagram @celebface a remarcat asemănarea dintre ele. Harper's Bazaar Australia le-a numit "gemene", iar ediția britanică a revistei Elle a scris că "asemănarea lor stranie" este "ceva de speriat". W magazine glumește pe seama unei potențiale teorii a conspirației care ar putea susține că este vorba despre una și aceeași persoană.

Carla Bruni a aflat despre acest subiect și pare și ea intrigată de asemănarea sa cu Bella.
Cele două s-au întâlnit anul trecut, în luna mai, la show-ul Fashion For Relief din cadrul Festivalului de Film de la Cannes și au pozat împreună. Carla și-a făcut și un selfie și l-a postat pe Instagram. "Am cumva o fiică secretă?", a scris ea în glumă.

"Oau. Întotdeauna m-am gândit că Bella seamănă cu tine, dar nu mi-am imaginat cât de mult până când am văzut aceaastă poză cu voi una lângă alta. Este absolut incredibil", a comentat cineva. "Nu uitați că într-o zi cineva o să vrea să facă un film biografic despre voi", a scris altcineva.
"Bella tocmai a fost la chirurgul ei cu poza Carlei și l-a rugat să o facă să arate la fel", a glumit alt utilizator, teoria lui fiind apreciată de câteva persoane.

În decembrie anul trecut, Bella Hadid a abordat și ea subiectul, postând o fotografie a Carlei Bruni, realizată de Javier Vallhonrat pentru Vogue Italia, în 1996. Postarea i-a surprins pe fanii săi. Modelul Hailey Bieber a comentat: "Termină cu glumele, Bells, asta ești tu". "De fapt, tu arăți mai bine, draga mea", i-a întors Bella complimentul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod