Bebeluşul regal: Isteria creată de naşterea noului moştenitor al Marii Britanii

După săptămâni de aşteptare, luni seară s-a anunţat naşterea primului copil al ducelui şi ducesei de Cambridge. Al treilea în linia de descendenţă la tronul britanic, bebeluşul a venit pe lume după 11 ore de travaliu, la ora 16.24 (ora 18.24, ora României), cu o greutate de 3,800 kilograme.

Marele eveniment a fost anunţat de un act oficial, semnat de ginecologul reginei Elisabeta a II-a, Marcus Setchell, care a fost adus de curierul regal de la spital la Palatul Buckingham sub escorta poliţiei. "Alteţa Sa Regală, ducesa de Cambridge, a adus pe lume un băiat astăzi (n.r. -luni), la ora 16.24. Atât ea, cât şi copilul se simt bine", scrie pe documentul afişat în faţa Palatul Buckingham. Anunţul a atras aplauzele miilor de britanici adunaţi în faţa Palatului Buckingham.

Bebeluşul s-a născut pe cale naturală, iar prinţul William, asemeni tatălui său, Charles, a asistat la naşterea primul său copil, încălcând astfel tradiţia casei regale britanice.



George, James şi Louis, numele pe care pariază britanicii

Casele de pariuri au fost pline zilele aceste de oameni care şi-au încercat norocul pariind pe numele pe care îl va purta copilul.

Dar aceasta nu este singura temă de discuţie la casele de pariuri. "Este o piaţă mondială. Ca şi britanicii, oamenii din lumea întreagă iubesc familia regală", a declarat pentru AFP Joe Crilly, de la casa de pariuri William Hill. Printre posibilele prenume ale copilului ce par apropiate de sufletul pariorilor se numără George, James şi Louis. La întrebarea "cine va aduce copilul în faţa presei?", răspunsurile "Kate" şi "William" au găsit un număr egal de susţinători.

S-a născut în semnul Racului.

Ce spun astrologii

Fiul lui Kate şi William s-a născut în ultima oră a zodiei Rac.Soarele în Rac indică o personalitate sensibilă şi emotivă, având un caracter asemănător cu cel al tatălui său şi al Prinţesei Diana, şi ei nativi ai acestui semn.

Îşi va iubi şi proteja foarte mult familia şi va fi puternic sensibilizat de persoanele defavorizate, bolnave sau aflate în suferinţă, pe care îşi doreşte foarte mult să le ajute.Viitorul prinţ moştenitor are de fapt Soarele, Marte, Mercur şi Jupiter în zodia Racului, un semn al compasiunii şi al sensibilităţii emoţionale.

Cascada Niagara şi Turnul Naţional Canadian, colorate în albastru

Nu doar jurnaliştii care au aşteptat în faţa spitalului săptămâni întregi s-au bucurat de naşterea bebeluşului regal, ci şi milioane de oameni au sărbătorit fericitul eveniment.
Pentru a marca venirea pe lume a moştenitorului, autorităţile londoneze au ordonat ca fântânile din Trafalgar Square să fie luminate în bleu. Tot în onoarea băieţelului născut de Catherine, Turnul Naţional Canadian şi Cascada Niagara au fost şi ele iluminate în bleu.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod