Barbra Streisand şi-a clonat de două ori câinele

Vedeta a dezvăluit într-un interviu publicat de revista Variety că are doi căţeluşi care sunt clone ale câinelui ei preferat, Samantha, din rasa Coton du Tulear.

Barbra Streisand a povestit că, înainte ca Samantha să moară, i-a prelevat celule din cavitatea bucală şi din stomac, astfel încât animalul să poată fi clonat. "Puii au personalităţi diferite. Aştept să mai crească ca să văd dacă au ochii căprui ai Samanthei şi seriozitatea ei", a spus ea.

Vedeta în vârstă de 75 de ani a explicat pentru Variety că a numit căţeii Miss Scarlett şi Miss Violet pentru că îi îmbracă în haine roşii şi în nuanţa lavandei, ca să-i poată deosebi.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, clonarea unui animal costă între 50.000 şi 100.000 de dolari.

Născută pe 24 aprilie 1942, Barbra Streisand este o renumită cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi producătoare americană, care s-a remarcat în domenii multiple ale industriei de divertisment.

Ea a fost recompensată cu numeroase premii - două premii Oscar, 10 premii Grammy, cinci premii Emmy, un premiu Tony şi nouă Globuri de Aur.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod