Barbatii din viata Juliei Roberts

Despre viata amoroasa a Juliei Roberts s-a scris mult, poate chiar maimult decat de viata ei personala. De la casatoria cu Danny Moder, Julianu se mai confruntase cu probleme in dragoste. Dar nu au trecut mai multde noua luni si actrita a luat-o de la capat.

Prieteni apropiati ai cuplului sustin ca tensiunea a intervenit intrecei doi pentru ca nu pot avea un copil. Iar conflictul a luat proprtiiluna trecuta cand Danny a refuzat sa o insoteasca pe Julia la ceremoniade decernare a premiilor Oscar.

Cei doi au spus mereu ca daca nu se vor intelege vor macar sa se despartain relatii bune, dar la tensiunea actuala existenta intre ei sunt slabesanse ca vor ramane prieteni dupa divort. Mariajul da semne ca se clatinadestul de tare, iar ei vorbesc mereu despre despartire.

Un prieten al lui Danny a declarat ca acestuia ii pare rau ca mariajula avut loc si isi doreste ca acesta sa se termine cat mai repede. Juliainsa este destul de rusinata ca a dat gres in dragoste, inca o data.

Viata amoroasa a doamnei Roberts este destul de zbuciumbata. Si asa afost inca de la inceput. Iata in continuare cum au inceput si cum s-audesfasurat de-a lungul timpului relatiile Juliei. Printre ele se numararelatia cu Matthew Perry, Liam Neeson, Daniel Day-Lewis si Richard Gere.

Istoria dragostei cu Julia Roberts
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod