Banderas petrece ca la 20 de ani: Starul şi iubita lui au dansat toată noaptea

Actorul în vârstă de 56 de ani s-a distrat copios cu iubita lui, Nicole Kempel (37 de ani) la o terasă din Italia.

Din 2014, de când sunt împreună, Banderas şi iubita lui olandeză, cu 19 ani mai tânără, sunt nedespărţiţi. Relaţia cu Nicole Kempel, de profesie consultant financiar în domeniul investițiilor, pare că l-a întinerit pe starul hollywoodian, iar după ce a scăpat de sperietura cu inima nu se mai astâmpără, neratând orice prilej de distracţie.

Prezenţi la Napoli, în Italia, unde participă la Festivalul de Film Ischia, cei doi păreau în luna de miere. Ei au ieşit miercuri seară la o terasă din oraşul de la poalele Vezuviului şi au dansat toată noaptea, sărutându-se şi râzând ca doi adolescenţi.

Îmbrăcat cu un tricou alb simplu şi cu jeanşi rupţi, Banderas a fost în mare formă: a scos-o pe Nicole la dans, a îmbrăţişat-o şi a sărutat-o,  spre încântarea celor prezenţi.

Petrecerea la care au participat mulţi dintre invitaţii la festival a ţinut până târziu în noapte, iar actorul a stat când la masă, când pe ringul de dans, Nicole trebuind să se întrebuinţeze serios ca să ţină ritmul cu partenerul ei neobosit.

Îmbrăcată cu o cămaşă semitransparentă cu mâneci lungi şi cu pantaloni scurţi albi care-i lăsau picioarele bronzate la vedere, Nicole a dansat senzual, pe ritmuri de salsa, cu Antonio. La un moment dat, starul a luat microfonul şi a început să cânte împreună cu formaţia, dovedindu-şi talentul muzical, în aplauzele petrecăreţilor.

Antonio Banderas participă la festivalul italian de film cu ultima producţie în care a jucat, "Black Butterfly/Fluturele negru", lansat în luna mari.
Thrillerul psihologic prezintă povestea unui scriitor care este răpit şi forţat să scrie despre răpitorul său, un misterios fost condamnat. Din distribuţie face parte şi Jonathan Rhys Meyers, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Banderas joacă rolul unui scriitor care încearcă cu disperare să-şi regăsească inspiraţia şi să-şi relanseze cariera cu un nou proiect. Eforturile sale sunt ruinate când personajul misterios interpretat de Jonathan Rhys Meyers se întoarce în oraş iar cei doi bărbaţi intră într-un periculos joc pe care doar unul dintre ei îl poate câştiga.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 27 Iul 2017, 00:03
    comentariu ...

    asa e la rut ...nimic nou sub soare ... toate sunt trecatoare si predispuse la reluare ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod