Banderas

Banderas, inimă zburdalnică: Divorţul l-a îmbătrânit şi l-a băgat în spital

Antonio Banderas
Banderas trăieşte în Anglia cu iubita lui, Nicole Kimpel


Înscrierea la cursurile de modă pare să fi fost o încercare a starului de a mai reduce presiunea provocată de divorţ. El a mărturisit că avea nevoie de o schimbare personală: "Viaţa mea s-a schimbat foarte mult în ultimii doi ani, din motive personale. Ocazia de a mă reinventa era acolo, iar eu mi-am spus că acela era momentul în care puteam face asta", a explicat el pentru E! News.

Antonio Banderas și Melanie Griffith au confirmat în iunie 2014 că s-au despărțit după 18 ani de căsnicie.

Cei doi au o fiică în vârstă de 18 ani, Stella.

Melanie Griffith a depus documentele de divorţ la Tribunalul Superior din Los Angeles, invocând "diferenţe ireconciliabile", iar surse din anturajul cuplului au afirmat că despărţirea a fost una "amiabilă". Cei doi actori purtat negocieri intense asupra împărțirii averii lor, estimată la 50 de milioane de dolari, care include proprietăți de lux în Spania, Los Angeles, Aspen și New York. Ei deţineau proprietăţi pe piaţa imobiliară din Los Angeles, Miami şi peste Ocean, precum şi mai multe restaurante în lume.

Melanie Griffith, în vârstă de 58 de ani, şi Antonio Banderas, în vârstă de 55 de ani, s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la comedia romantică "Two Much" (1995).
 
Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas.
Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod