Atunci şi acum. Cum arătau 8 vedete înainte de a cunoaşte celebritatea

Charlize Theron este de nerecunoscut în această fotografie făcută înainte de a cunoaşte celebritatea. Vezi cum arătau şi alte vedete înainte de a fi celebre!


Erau tinere şi fără operaţii estetice, la care au apelat ulterior mai multe vedete care au cunoscut faima la Hollywood. Un exemplu este frumoasa actriţă Charlize Theron care arăta foarte diferit în fotografia care o înfăţişează înainte de a cunoaşte celebritatea.

Modul în care arătau vedetele celebre de la Hollywood înainte de a da lovitura cu rolurile din filmele care i-au consacrat era foarte diferit.
Brad Pitt, Mila Kunis şi Tom Cruise sunt alte câteva vedete a căror imagine era foarte diferită de cum îi cunoaştem în prezent. Şi este firesc să se întâmple acest lucru, deoarece au trecut anii şi peste ei, însă nu poţi să nu te miri de imaginea total lipsită de strălucire şi de modul în care au evoluat până la imaginea pe care o cunoaştem.

Iată cum arătau 8 vedete înainte de a cunoaşte celebritatea! Unele te vor surprinde cu siguranţă!
1 din 9

Charlize Theron

Cunoscuta actriţă apreciată pentru frumuseţea sa aparte a avut primul ei rol în filmul horror "Children of the Corn III: Urban Harvest" (1995). De atunci cariera ei a cunoscut o evoluţie fulminantă, ajungând să fie una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood. În această fotografie realizată înainte de a cunoaşte celebritatea, Charlize Theron arată foarte diferit faţă de imaginea cu care ne-am obişnuit noi.
11 Martie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod