Atac Antena 1 la Pro TV: după ce le-au furat vedetele, le iau şi concurenţii

În acest an, majoritatea vedetelor de la Pro TV au părăsit trustul, semnând contracte cu Antena 1, postul concurent al celor de la MediaPro.

Printre cei care au părăsit trustul MediaPro pentru Intact se numără nume grele precum Ştefan Bănică, Horia Brenciu, Mihai Petre, Gina Pistol, Jojo şi cei trei bucătari de la MasterChef, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Din acest punct de vedere, Antena 1 s-a mişcat cel mai bine pe „piaţa de transferuri“, sperând că va ajunge, din toamnă, televiziunea numărul 1 din România.

Ultima vedetă care a semnat cu Antena 1 este Elwira Petre, nimeni alta decât soţia lui Mihai Petre, aceasta urmând să fie consilier de dans sportiv la „Dancing with the Stars”.

“Voi ajuta toate perechile și toți coregrafii să facă dansurile cât mai bine”, a mărturisit Elwira, cea care recunoaște că va avea pretenții foarte mari de la participanți. “Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reușești să obții rezultate pe măsură. Voi fi așa cum sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanță”, a dezvăluit frumoasa dansatoare.

Recent, cei de la Antena 1 au început şi preselecţiile pentru „X Factor“ şi „Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor“, printre cei prezenţi aflându-se şi foşti concurenţi ai emisiunilor de talente de la Pro TV.



Săptămâna trecută, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin intermediul căruia anunţa că, la preselecţiile emisiunii „X Factor“ a participat un concurent care a cucerit inimile fetelor.

Este vorba despre Cezar Dometi, care este prezentat de cei de la Antena 1 ca fiind frumos, încrezător, cu atitudine şi voce puternică. Mai mult de atât, se spune că Cezar Dometi are o trupă cu care cântă muzică pop, coveruri, dar şi compoziţii proprii.

Ce au uitat însă să precizeze cei de la Antena 1? Faptul că Cezar Dometi a participat în cel de-al doilea sezon al show-ului „Vocea României“, făcând parte din echipa lui Marius Moga, duşmanul declarat al lui Horia Brenciu, acesta din urmă făcând acum parte din juriul „X Factor“.



Zilele trecute, cei de la Antena 1 s-au lăudat cu o concurentă care participă acum la preselecţiile emisiunii „Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor“, deşi în trecut s-a făcut remarcată la emisiunea „MasterChef“, de la Pro TV.

Concurenta este Maria Secrieriu, care este dornică să ajungă în concurs pentru a demonstra cât de bine se descurcă într-o bucătărie profesionistă.

15 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod