Asistenta lui Sârbu, mărturie explozivă: Măruţă credea tot timpul că va fi dat afară!

Doina Gradea a fost numărul doi în PRO TV vreme de peste un deceniu. Într-un text de o sinceritate şocantă povesteşte despre mecanismele secrete ale celui mai mare post TV din România

A fost multă vreme asistenta celui mai important şef de televiziune din România, e vorba de Adrian Sârbu. nimeni nu putea intra la marele boss fără să treacă de Doina Gradea. Fostă jurnalistă, inteligentă şi cinică, l-a ajutat pe influentul mogul să-şi conducă afacerea şi să-şi impună viziunea. Acum, doamna Gradea a decis să vorbească. Într-un text lung, publicat pe blogul ”Oare sunt un porc?”, dezvăluie multe taine din culisele celei mai importante televiziuni.

Descoperiţi care erau mecanismele prin care un băiat timid şi cu puţină experienţă în televiziune ajunge un star naţional, e vorba de ”paradoxul Cătălin Măruţă”:

”Ani la rând, de la lansarea PRO TV în 1995, am avut ocazia să întâlnesc poate cele mai mari vedete de televiziune  pentru că, fie erau la PRO TV, fie îşi doreau asta şi încercau să ajungă acolo.

Astăzi vorbim despre Cătălin Măruţă, non-vedetă perfectă.

Trăgeau sfori, îşi asaltau prietenii, persoane importante, să intervină pentru ele să ajungă la PRO TV. Eu am fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu din 1995 până în 2004 şi Corporate Affairs Director din 1998 până în 2004.
2 Septembrie 2015
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florin pe 2 Sep 2015, 18:17
    "Vedeta"

    Intr-adevar, bine a remarcat dna, Maruta este un “nimeni vedeta”! Emisiunea lui nu se departeaza prea mult de ceea ce se facea la OTV! Minutele lui de “glorie” sunt urmarite de telespectatorii care au o cultura de la medie in jos, la acel fel de telespectatori prinde “show”-ul lui. Si nici nu ar putea fi altfel din moment ce chiar "bagajul" propriu al "vedetei" se reduce la... o singura sacose! Oricum, PRO Tv-ul a pierdut mult prin plecarea lui Adrian Sarbu, iar faptul acesta este demonstrat si de faptul ca mai multi “sobolani” au parasit ulterior postul, momiti cu mai multi bani de concurenta (ca acolo nu mai au succesul din ProTv, e alta poveste!) Un alt semn de intrebare este ridicat de insasi acceptul Andrei de a se marita cu un asemenea individ (chiar daca nici la ea gradul de cultura generala nu prea da pe-afara!)?!? Dar, vorba ceea, de-aia avem telecomanda, cand e Maruta, butonam!!! P.S. Ceva mai gretos si mai de prost gust ca serialul "Botezul", doar la OTV mai vedeam sau la acele canale care transmit in direct nuntile, botezurile, evenimentele familiale ale unor asa zise "pesoane importante" ale societatii romanesti!

    5
    2

  • maria pe 2 Sep 2015, 14:11
    pentru Cenzura

    Pentru Cenzura : jos dupa titlul si imagine sunt postate paginile,dai clik pe pagini si citesti continuarea articolului !

    3
    1

  • maria pe 2 Sep 2015, 13:10
    datorita formatului si subiectului emisiunii ,prezentatorii devin celebri !

    Stimata Doina Gradea,sunt afirmatii gratuite . Insasi formatul emisiuniii lui Maruta aduce notorietate,pentru ca oricine ar fi fost prezentator la aceasta emisiune,ar fi avut audienta,din mai multe motive !Primul motiv este ora la care este programata emisiunea,al doilea motiv este subiectul emisiunii ! Daca sunt subiecte sociale audienta este mai mare.In ceea ce o priveste pe Andreea Esca...a capatat faima pentru ca pro tv-ul a vrut ca ea sa obrina faima. A fost repartizata in emisiunea de stiri unde populatia era obisnuita cu aceasta ora de 19.00 din vremea comunismului si faptul ca prezenta stiri mai interesante ,audienta era mai mare.Acelasi trust pro-tv a incercat sa o lanseze in mai multe emisiuni dar fara succes. Deci sa nu vinzi gogosi ca vezi Doamne Adrian Sarbu avea ochiul format in a lansa vedete ! Acum Teo este la Kanal D,nu se mai bucura de acelasi succes. O persoana cu lipici are succes oriunde. Asa ca nu depinde de persoana ci de formatul si subiectele emisiunii !

    3
    1

  • Ciubi pe 2 Sep 2015, 12:30
    O scroafa care nu este porc

    Nu imi place Maruta!!! Dar doamna acesta care era ,,ISUS,, iar Sarbu un ,,Dumnezeu,, se pare ca nu isi vede lungul nasului. Maruta venea de la TVR si chiar daca nu urmaresc postul national deloc sincer era cunoscut de multi oameni inclusiv de mine. Dar sunt unii oameni care se cred ,,buricul targului,, si fac comentariii pentru a iesi in evidenta ca musca pe rahat, Imi pare rau de tantica aceasta necunoscuta si de blogul ei...ceva cu porcul...pentru ca se pare ca specia aceasta i se potriveste cel mai bine!

    7
    4

  • Tatiana pe 2 Sep 2015, 12:18
    Rau daca esti umil, rau daca esti fitos!

    Pai Andra nu poate sa faca mare audienta pentru ca ea nu inseala, nu barfeste, nu umbla cu chilotii la vedere. Andra munceste, face copii, vorbeste si se imbraca normal si decent. BRAVO Andra!

    12
    6

  • roveli pe 2 Sep 2015, 11:39
    Aiurea

    Ce aiureala cu termenul asta de vedeta. Doar un gunoi manelist apreciat de o minoritate aflata dincolo de limita minima de educatie.Asa este tot spatiul de televiziune , uneoi te intrebi pana unde poate merge , daca e adevarat ca romanii reprezinta cel mai dezaxat popor din toata lumea asta. Si dau si raspunsul , un popor civilizat nu ar fi permis niciodata ca asemenea gunoaie si asemenea emisiuni sa fie pe sticla. Evident toate televizinile fac asta.

    8
    1

  • Vera pe 2 Sep 2015, 11:30
    cenzura

    De ce nu se poate citi restul articolului? Legat de subiect, mi se pare incredibil cum emisiunile lui Maruta sunt despre el si familia lui. Isi imagineaza ca sunt subiecte de interes pentru o tara intreaga? Cat de inchipuit sa fii?! Unde este bunul simt?

    11
    1

  • Ela pe 2 Sep 2015, 11:18
    maruta

    Maruta ar fi trebui scos de mult din grila (si mai sunt si altii...) Nu prea are ce cauta pe sticla......Va spun sincer, daca se intampla sa fiu acasa la ora emisiunii de cacao si sa nimeresc PRo nu stiu cum sa schimb mai repede canalul...Te ingretoseaza cu subiectele abordate si cu promovarea constanta a neveste-si...Andra a facut... Andra a dres....a primit flori (mai ce eveniment de dat pe sticla !!!!!)...si-a facut a 3 a unghie de la picior albastra....mai lasa-ne!!!!!

    8
    1

  • Leila pe 2 Sep 2015, 11:04
    Maruta

    El credea, noi credeam (ca va fi dat afara), dar iata ca- pt a cata oara!- incultura a fost ridicata la rang inalt. Ca si restaurantele, aveti dreptul sa va selectati clientela...si ati reusit. Spun asta pt ca sunt din ce in ce mai multi oameni care nu mai urmaresc acest tip de emisiune . Mult zgomot pt nimic.Forma fara fond. Subculturalizare cu buna stiinta.In rezumat, cam acest lucru transmite PRO TV-ul azi. Daca v-ati gandit la rating, poate ca v-au iesit socotelile, nu stiu...Dar sigur nu v-ati gandit sa promovati valoarea, bunul gust, exemplul pozitiv, decenta , oamenii de calitate...ceva ce ar fi fost util tinerei generatii. Candva un reper, astazi PRO TV e un alt canal tv peste care trec cu usurinta.Trist, dar adevarat.Strict parerea mea.

    14
    1

  • miru pe 2 Sep 2015, 10:57
    PROTV

    imi cer iertare...l-am uitat de dl Andi Moisescu si a lui minunata emisiune.

    10
    1

  • mir pe 2 Sep 2015, 10:50
    PROTV

    daca mai exista ProTV este datorita Andreei Esca. in rest nu mai este ceva: nici filme, nici emisiuni interesante. am ajuns sa urmaresc doar Stirile de la ora 19 si ....atat pe acest post. nici macar rubrica Sport din care nu intelegi nimic pentru ca se toaca cuvintele fara sens, fara punctuatie, fara intonatie.

    9
    1

  • KIKI pe 2 Sep 2015, 10:41
    cu multa vrajeala

    Ce CNN, ce BBC.....smad. Pro TV-ul Domnule. Templul mondial al televiziunilor. Hai basti cu vrajeala asta de doi lei. Tremurat picioare, templu. Zii casa manelistilor, a formei fara continut. Bum Bum Bum siiiiiii ............. nimic. Voi ati inebunit oamenii cu Valentine day, Halloween, samd . Dar stirile cu " romanii au dat navala la...munte, mare , gratare......"? Cine nu traieste la ProTV, nu exista. Doar aici... la Pro TV. :)). O singura chestie e adevarata in articol. Mult PR. Zgomot mult si multa poleiala. Acum cand se trage linia se vede adevarul. Locul 1 in audiente se clatina rau, cat despre aspectul financiar, iar vine momentul adevarului referitor la cum s-a obtinut acest loc 1. Politic, evaziune, samd, zic unii si altii.

    14
    1

  • Corela pe 2 Sep 2015, 10:33
    maruta

    Credeti ca "dincolo de sticla " acest ..Maruta se putea ascunde? Credeti ca telespectatorii adevarati nu l-au "observat" Crasa incultura a acestui Maruta care a creat un fals model de "a face bani" !El si altii ca el au generat si au hranit lipsa de cultura prin "criminalele" lui emisiuni . Cine a pierdut : acest popor Roman ,tinerii nostri "frumosi" care nu mai inteleg nimic din mersul acestei tari . De ce Doamna asistenta a lui Sarbu ati tacut ,de ce nu ati facut nimic atunci cand se putea face? Cine ..NOI acestia care am renuntat la postul dumneavoastra gratie acstei mari inventii-TELECOMANDA- ? Am renuntat pentru ca nu intelegeam cum VOI puteti accepta un angajat ca acest "marutza"Pacat de NOI pacat si de VOI !

    16
    0

  • bandt pe 2 Sep 2015, 10:28
    interesant

    de ce ai iesit acum cu analiza sintatico-formologica asupra personajelor. El este pe val, de aceea l-a tinut Sarbu, de aceea il tine si actuala conducere - pt ca nu face emisiune cultural-filozofica....emisiune despre ...viata...mai mult sau mai putin "blonda" care aduna puncte de rating, care in baza punctelor si a contractelor de publicitate cineva ca dumneata...fosta asistenta a lui "dumnezeu" isi lua salariul...baban. Oricum....informatiile pe care le detii sunt interesante...poti merge la televiziunile concurente PRO TV ului sa faca un serial

    13
    0

  • Cornel pe 2 Sep 2015, 09:06
    Maruta

    Si uite asa s-a ales ProTV cu cel mai jegos caracter uman (daca mai e uman) din televiziunile romanesti, care poate sta cu cinste alaturi de Capatos, Simona Gherghe, Madalin Ionescu si altii asemenea lor. Ce mizerie!!!

    25
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod