Ashton Kutcher şi Mila Kunis, doi părinţi fericiţi: Băiatul lor e cel mai cool copil de la Hollywood

Ashton Kutcher a prezentat pe Instagram tricoul special pe care ]l poartă fiul său


Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "That '70s Show", au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce actorul s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. Însă relaţia acestora a început mult mai târziu, în 2012, cei doi logodindu-se în februarie 2014. În octombrie 2014, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului.

Cei doi actori s-au căsătorit pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii.

Ashton Kutcher a putut fi văzut pe marile ecrane în filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010) şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached" (2011). În 2013, Ashton Kutcher a jucat în "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, în care a interpretat rolul cofondatorului companiei Apple.
De asemenea, actorul a fost desemnat în acelaşi an cel mai bine plătit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", pentru care a fost plătit cu 750.000 de dolari pe episod.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "Anii '70/ That '70s Show".

După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, în 2010. Popularitatea actriţei a crescut considerabil după lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" şi "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", notează Mediafax.

Mila Kunis a jucat şi în filmul "The Angriest Man In Brooklyn", alături de Robin Williams, Peter Dinklage şi James Earl Jones, şi în "Dragoste la persoana a treia/ Third Person", de Paul Higgis.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod