Ashton Kutcher, "fratele geamăn" al lui Steve Jobs

Nici nu se putea o alegere mai bună pentru rolul principal în "jOBS", filmul despre viața lui Steve Jobs: părintele iPhone și actorul în vârstă de 34 de ani seamănă ca două picături de apă!

 

O imagine publicată de ziarul britanic Daily Mail arată asemănarea uimitoare dintre Steve Jobs și Ashton Kutcher. Pur și simplu, cei doi par să fi fost gemeni! "Tăiate" pe jumătate și apoi lipite, chipurile lui Jobs și Kutcher se aseamănă aproape perfect.

Doar o examinare atentă te ajută să vezi micile diferențe dintre părintele iPhone, decedat în octombrie 2011, și tânărul star de la Hollywood.

Ajutați și de fizionomia actorului, specialiștii în machiaj care lucrează pentru producția biografică au reușit să-l transforme pe Ashton în tânărul Jobs.

 James MacKinnon, make-up artistul personal al lui Ashton Kutcher, este, în mare măsură, autorul acestei transformări. El a lucrat și pentru filme importante, precum "Thor", remake-ul din 2010 al peliculei "Coșmarul de pe strada Elm", "Alice în Țara Minunilor" și Star Trek, informează publicația citată.

Louis Lazzare, un al membru al echipei de machiaj, a făcut parte din "trupa" care l-a tranformat pe Daniel Day Lewis în Lincoln, al 16-lea președinte al Statelor Unite.

Fostul soț al lui Demi Moore a intrat, așadar, pe mâini bune, dar nici el nu s-a lăsat mai prejos.

Ashton a vorbit cu mulți prieteni ai lui Steve și a urmărit sute de discursuri și interviuri ale acestuia, pentru a intra cât mai bine în pielea acestuia.



Captivat de rolul său, actorul și-a pus și sănătatea în pericol atunci când a trecut la o dietă bazată exclusiv pe fructe, pe care o adoptase ilustrul său personaj. "Înainte de toate, trebuie spus că dieta bazată pe fructe poate conduce la niște probleme severe. Am ajuns în spital cam cu două zile înainte de începerea filmărilor. Nu mai puteam de durere. Nivelul de insulină al pancreasului era la limită. A fost îngrozitor", a povestit Kutcher săptămâna trecută, înainte de debutul peliculei la festivalul de film de la Sundance.



Kutcher a mai spus că din documentarea sa a înțeles cât de multe lucruri are în comun cu Steve Jobs. "Amândoi avem un interes lacom pentru lumea tehnologiei. E un tip care a dat greș și apoi a revenit pe cai mari. Cred că toți am trecut printr-un moment din viață când am încercat ceva și n-am reușit.

Trebuie să ai puterea de a continua și de a încerca din nou. Cred că așa sunt și eu", a spus Kutcher.

În schimb, co-fondatorul companiei Apple, Steve Wozniak, nu a fost impresionat de film. În ajunul premierei de la Sundance, el a spus că producătorii au refăcut total greșit o scenă.
În trailerul lansat marți, Jobs, interpretat de Ashton Kutcher, încearcă să-l convingă pe Wozniak, interpretat de Josh Gad, că oamenii vor fi interesați să cumpere computere personale dacă acestea vor fi disponibile. "Nimeni nu vrea să cumpere un computer... nimeni", îi spune el lui Jobs.

Wozniak susține însă că în realitate rolurile din acestă dispută au fost fix pe dos, relatează CBS News. "Total greșit. Ideile despre cum vor afecta computerele societatea nu au venit de la Jobs", a scris Wozniak într-un email pentru publicația de tehnologie Gizmodo. "Nu am avut niciodată o asemenea legătură și rolurile astea... personalitățile sunt redate greșit, deși a mea e mai apropiată de adevăr", a mai scris Wozniak.

"Eram amândoi niște copii.

Relația noastră a fost mult diferită de cea portretizată. Sunt puțin în încurcătură, dar dacă filmul este plăcut și te distrează, e de bine", a conchis fostul partener al lui Steve Jobs.



"jOBS", un prim film despre viaţa şi cariera lui Steve Jobs, cofondatorul companiei Apple, decedat, în urma unui cancer, în octombrie 2011, va fi difuzat în cinematografele din America de Nord din 19 aprilie, premiera marcând împlinirea a 37 de ani de la fondarea companiei Apple Computer.

Cu un scenariu scris de Matt Whiteley şi o regie semnată de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezintă 30 de ani din viaţa cofondatorului companiei Apple, din 1971 până în anul 2000.

La rândul lor, studiourile Sony Pictures au anunţat că vor produce un alt film despre viaţa lui Steve Jobs, pe baza biografiei scrise de Walter Isaacson, care s-a bucurat de un succes uriaş în librăriile americane. Scenariul acestui proiect cinematografic este redactat de Aaron Sorkin, un cineast recompensat cu premiul Oscar pentru scenariul filmului "Reţeaua de socializare", o peliculă ce prezintă felul în care a fost creată platforma online Facebook, informează agenția Mediafax.

Steve Jobs, cofondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.

La câteva zile după moartea acestuia a fost făcută publică informaţia că Sony Pictures a cumpărat drepturile pentru ecranizarea bigrafiei lui Steve Jobs, înainte ca volumul să fi fost lansat, relatează Mediafax.

Potrivit site-ului Deadline, această afacere are o valoare estimată la 1-3 milioane de dolari.


Foto: Hepta/Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod