Ashton Kutcher explică de ce nu va pune niciodată poze cu copiii săi pe rețelele de socializare

Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt discreți când vine vorba despre intimitatea lor. Ei nu pun niciodată fotografii cu copiii lor pe rețelele de socializare. De ce nu fac asta?
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu peste 20 de ani când au filmat împreună serialul ”That ‘70s Show”, însă au formai un cuplu mult mai târziu. Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2015 și au împreună doi copii, o fetiță (Wyatt) de 3 ani și un băiețel (Dimitri) de 11 luni.

Chiar dacă ei sunt obișnuiți cu paparazzi și și-au asumat rolul de persoane publice, nu sunt de aceeași părere atunci când vine vorba de a expune și copiii în lumina reflectoarelor. 

”Eu și soția mea ne-am ales aceste cariere în care suntem constant în vizorul publicului, însă copiii noștri nu au ales acest lucru.
Consider că au dreptul să aleagă și nu cred că e tocmai potrivit să apară fotografii cu ei peste tot pentru că mai târziu cineva poate să-i șantajeze cu anumite poze. Este viața lor privată și nu am niciun drept să-i expun”,
explică Ashton în cadrul unui interviu realizat de Ariana Huffington, citat de publicația Today.

Pentru că este un tată responsabil, Ashton a explicat de ce nu își va expune niciodată copiii și nu va posta fotografii cu ei pe rețelele de socializare.
În schimb, cei doi folosesc rețele private pentru a le trimite bunicilor fotografii adorabile ca să-și vadă nepoțeii crescând atunci când nu reușesc să fie în preajma lor. 

”Sunt tată pentru cei doi copii frumoși. Asta este prioritatea mea în viață. Orice altceva cade în plan secundar”, mai spune actorul în cadrul interviului.
17 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod