Ashton Kutcher e mândru de Mila Kunis: "S-a născut pentru a fi mamă!"

Actorul a spus că logodnica lui este mai pricepută și mai dedicată decât o bonă. Cei doi au devenit părinții unei fetițe pe 30 septembrie.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit săptămâna trecută, pe 30 septembrie, când actriţa a născut o fetiţă, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Cei doi actori se bucură de schimbarea din viața lor și au prezentat-o deja pe fiica lor, Wyatt, rudelor și prietenilor apropiați. Iar aceștia spun că nu i-au văzut niciodată atât de fericiți.

Primele zile ca mămică n-au prins-o nepregătită pe actrița americană în vârstă de 31 de ani. Ea are grijă tot de timpul de bebeluș și știe ce are de făcut.

Iar Ashton e topit după fetele lui. "Mila s-a născut pentru a fi mamă", i-a spus el unui prieten, citat de revista People.

Nu vreau să fie nişte nesimţiţi. Mi se pare că foarte mulţi copii din zilele noastre sunt. Amândoi vrem să avem nişte copii manieraţi, sinceri, copii pe care atunci când lumea îi întâlneşte să spună «Ce copil cuminte!»Mila Kunis
"Ea însăși e încă un copil și va fi cea mai bună mamă din lume. Nu va fi niciodată genul de starletă dependentă de glamour.
Viața lor se va schimba, dar nu atât de dramatic ca a altor cupluri, pentru că ei sunt pregătiți să fie părinți și știu ce responsabilitate au pe umeri"
, a mai spus sursa amintită, adăugând că Ashton își dorea de mult timp să devină tată: "E gata să facă orice e nevoie pentru a avea grijă de copil. Este extaziat."

Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au petrecut weekendul trecut prezentând-o pe fetița lor apropiaților și rudelor. "Tot weekendul au avut musafiri, au venit mulți să vadă copilul.
Au adus o mulțime de flori și multe pungi cu cadouri"
, a relatat sursa citată de People. "Se vede că sunt mulți care țin la ei. Mila a mai luat copilul și a făcut câțiva pași pe afară, prin cartier. Arată bine și e foarte fericită", a adăugat persoana respectivă.

Deocamdată, pe plan profesional, actrița născută în Ucraina nu are vreun plan. Pentru ea, cea mai importantă este acum fetița sa. "Nimic nu poate sta între ea și copilul său. Dacă asta înseamnă că ea trebuie să facă o schimbare pentru o vreme, atunci o va face.

Dar acum nimeni nu poate prezice ce va face. Ei vor vedea cum merg lucrurile", a declarat sursa pentru People.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod