Ashley Judd a ascuns un secret teribil: Vedeta a făcut un avort după ce a fost violată. Dacă păstra copilul, legea o obliga să-l crească cu agresorul

Actrița americană a dezvăluit că legea a forțat-o să facă avort după ce a fost violată


Ashley Judd a devenit o forță a mișcării drepturilor femeilor în ultimii ani, după ce ea a vorbit despre abuzurile producătorului Harvey Weinstein cu ani înainte ca scandalul să izbucnească. În iulie 2018, actriţa l-a dat în judecată pe Weinstein, pe care l-a acuzat că i-a sabotat cariera convingându-l pe regizorul Peter Jackson să nu o distribuie în filmul "Stăpânul inelelor/ Lord of the Rings", după ce ea i-a respins avansurile sexuale.



Pe 31 mai 2018, un mare juriu de la o instanţă din New York l-a inculpat pe Harvey Weinstein pentru viol şi alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind două femei. Faptele datează din 2013 şi 2006, iar poliţia nu a făcut publică identitatea celor două victime.

Pe numele lui Weinstein au fost formulate cinci capete de acuzare, inclusiv viol, iar producătorul, care a pledat nevinovat, riscă chiar şi o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă, dacă va fi găsit vinovat.

Peste 70 de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan, Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film.
Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiilor din Los Angeles şi Londra. La New York a fost, însă, pentru prima oară când a fost şi inculpat.

Nominalizată la două premii Globul de Aur, Ashley Judd, fiica interpretei de muzică country Naomi Judd, s-a remarcat într-o serie de producţii hollywoodiene bine primite de public, precum "Ruby in Paradise", "Sărutul care ucide/ Kiss the Girls", "Evadata/ Double Jeopardy", "Acasă, în inima mea/ Where the Heart Is" şi "Crimă de înaltă trădare/ High Crimes".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod