Arde curtea lui Măruţă! 5 vedete supărate foc pe prezentatorul TV

Andra şi Cătălin Măruţă au fost la un pas să-şi vadă casa mistuită de flăcări marţi dimineaţă, în jurul orei 3.00, după ce doi indivizi au aruncat benzină în curtea vilei din Cernica şi apoi i-au dat foc.

Cu toate că pare a fi un scenariu bine pus la cale de echipa de la „Happy Hour“ pentru a-i face o glumă lui Cătălin, povestea este una adevărată anunţă mondenonline.ro, deoarece Măruţă a chemat poliţia pentru a face cercetări.

Flăcările i-au distrus o parte din gardul proprietăţii, precum şi un copac ornamental, oamenii legii afirmând că îi caută acum pe făptaşi.

Din cauza glumelor pe care le face în cadrul emisiunii, Cătălin Măruţă s-a certat cu mai multe vedete, care au vrut să-i aplice o corecţie prezentatorului.

1 din 6

Monica Tatoiu l-a dat pe mâna poliţiei

Femeia de afaceri a vrut să-l dea pe Cătălin Măruţă în judecată, însă până la urmă s-a liniştit şi a chemat doar poliţia, pentru a-l amenda.

Echipa de la „Happy Hour“ a vrut să-i facă o farsă Monicăi Tatoiu şi i-au mutat maşina, însă femeia de afaceri nu a gustat gluma.

„M-am trezit din senin fără maşină. Dispăruse din faţa casei. Cătălin Măruţă mi-a mutat maşina fără acordul meu. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea. Am chemat poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie“, a spus Monica Tatoiu.
20 Septembrie 2012
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dorin pe 4 Iun 2013, 18:58
    prosti impaiati!

    Maruta este exemplul tipic al cretinilor ajunsi in Bucuresti care prind tupeu.Emisiune de rahat.Subiecte de nimic.Nesimtirea lui de a scormoni unde nu e treaba lui ar trebui pedepsita!

    4
    0

  • narcisa pe 17 Mar 2013, 14:28
    ............

    Da lasatil fratilor in pace ce tot aveti cu el.E vina lui de emisiunea asta.SI nu e asa de rea emisiunea. MARUTA BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1
    4

  • andra pe 15 Nov 2012, 22:01
    pt maruta!!!!!

    Tot o iei tu la cioc! Ai mai bine grija de nevastata decat de altele! Ai grija de revelion sa nu-ti arunce cineva cu vreun molotov,ca tare o mai cauti! De fapt ,tu esti un pacalici,si faci ce-ti spun altii.Mare bafta!

    3
    0

  • gaby pe 22 Sep 2012, 10:05
    naspa

    ma plictiseste de moarte acea emisiune ..happy hour ...cica..dar nu stiu cn poate fi fericit cand ii dispare masina sau alte de astea ..sincer nu au limite farsele lui...daca vrea sa faca audiente sa gaseasca altcv ..dar nu farse pe seama oamenilor

    3
    0

  • gaby pe 22 Sep 2012, 10:05
    naspa

    ma plictiseste de moarte acea emisiune ..happy hour ...cica..dar nu stiu cn poate fi fericit cand ii dispare masina sau alte de astea ..sincer nu au limite farsele lui...daca vrea sa faca audiente sa gaseasca altcv ..dar nu farse pe seama oamenilor

    2
    0

  • da pe 21 Sep 2012, 11:52
    maruntelu'

    un tigan cu ceva scoala, dar originile se vad de la mare distanta! din pacate, categoria careia se adresaeza este un foarte mare....casnice, pensionari, someri.....

    3
    1

  • mimilongo pe 20 Sep 2012, 16:05
    Despre Maruta? Unde sunt cei de alta data TEO??? Ne lipsesc glumele de bun gust, schimba-te Marutaaaa!!! sau lasa-neeee!!!

    Scimba-te Maruta, vrem glume frumoase nu sa faca lumea infart, nu-ti dai seama???

    8
    3

  • alina pe 20 Sep 2012, 15:48
    yach

    Maruta,lasa-neeeeeeeee!!! de ce Teo nu mai are loc in televiziune?din cauza unor idioti ca si Maruta???

    7
    2

  • sasha pe 20 Sep 2012, 13:36
    imi vine sa-l bat numa-n bot pe maruta

    imi vine sa-l bat numa-n bot pe maruta. nesuferit, nesimtit, arogant, prost...

    12
    2

  • eu pe 20 Sep 2012, 12:27
    nu maruta e de vina

    fratilor, maruta face ce i se dicteaza. si in plus noi suntem de vina ca stam ca prostii si ne uitam la emisiunea lui de rahat, audienta creste, astfel rezulta ca emisiunile de rahat vor continua. ce vina are catalin maruta?...parerea mea nici o vina, vb aia "ursul pe bani joaca".

    10
    4

  • mihaela pe 20 Sep 2012, 12:10
    PRO-TV pierde

    Emisiunea a devenit una jalnica,iar Maruta este din ce in ce mai tupeist.Unde esti TEO ???PRO TV a pierdut mult prin plecarea lui TEO si venirea lui Maruta!!!

    11
    1

  • gaby pe 20 Sep 2012, 11:58
    emisiunea lui MARUTA

    intradevar la inceput emisiunea era OKdar deja este jenant ce face maruta exemplu ...toate situatiile cu IOANA TUFAR au fost jenante si pe cuvant si eu ma simteam jenata de comenturile lui maruta la adresa ei asta e ioana nu are vointa si probabil e si motivata de copilarie sau alte aspecte din viata ei dar cu toate astea nu merita sa fie judecata de maruta eu asta am simtit ca el isi bate joc de ea fara nici o retinere si chiar a fost JENANT deci MARUTA un sfat prietenesc NU TRANSFORMA EMISIUNEA IN CEVA JENANT SI PLICTISITOR. SUCCES

    13
    0

  • no name pe 20 Sep 2012, 11:42
    maruta...

    A fost de ajuns sa vad doar doua emisiuni de-ale lui. Nu are limita, este un nesimtit si jumatate. L-as bate 24 din 24. Este exact ca o musca de c*cat: se baga si el...

    15
    2

  • Maria pe 20 Sep 2012, 10:59
    ...

    Emisiunea lu maruta asta e de cacat ! nu stie ce e aia limita :) e un cretin .nu stiu cum poate andra sta cu el..

    23
    2

  • lia pe 20 Sep 2012, 07:17
    circ.. intr-adevar

    "emisiunea" lui a devenit gretoasa de-a dreptul... eu am renuntat sa ma mai uit la PRO-tv din cauza lui si a stirilor de la ora 5...nu m-ar mira sa aud intr-o buna zi ca e pe la urgenta, batut mar.. Andra ar trebui sa ia masuri.. e vorba si de siguranta ei si a lui David.. poate ca dupa povestea asta isi revine si el.. poate..

    31
    2

  • ioana pe 20 Sep 2012, 03:44
    audienta

    eu cred ca emisiunea este un circ televizat.

    35
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod