Archie, fiul lui Harry și Meghan, a împlinit doi ani. Familia regală nu l-a mai văzut de când avea șase luni

Archie Mountbatten-Windsor, fiul ducilor de Sussex, a împlinit doi ani pe 6 mai. Membrii familiei regale i-au transmis urări de ziua lui prin intermediul rețelelor de socializare.
Regina Elisabeta, Prințul Charles, precum și Prințul William și Kate Middleton i-au făcut urări lui Archie de ziua lui.

Pe pagina oficială de Instagram a Familiei Regale Britanice a apărut în această dimineață un mesaj de la mulți ani pentru fiul lui Harry și Meghan, însoțit de o fotografie realizată în momentul în care ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe micuțul Archie la Castelul Windsor, în mai 2019.

Prințul Charles și ducii de Cambridge au postat la rândul lor fotografii realizate la botezul lui Archie, care a avut loc în iulie 2019.

Aniversarea este umbrită de relațiile tensionate dintre ducii de Sussex și membrii familiei regale, care nu l-au mai văzut pe Archie de 18 luni.
Archie Harrison Mountbatten-Windsor, care este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron, a fost ultima dată în Marea Britanie în toamna anului 2019, înainte ca ducii de Sussex să plece în Canada pentru a petrece Crăciunul. Restricțiile de călătorie cauzate de pandemie, dar și deteriorarea relațiilor dintre Harry și familia sa i-au împiedicat pe Prințul Charles și restul familiei să-l vadă pe Archie.

Mesajul Prințului Charles pentru nepotul său a fost postat pe Instagram, fiind însoțit de o imagine care demonstrează relația rece dintre acesta și ducesa de Sussex.
În fotografia alb-negru realizată la botez, apar Prințul Harry și Archie, fără Meghan.

Harry și Meghan, care vor deveni părinți pentru a doua oară în această vară, vor sărbători ziua de naștere a lui Archie în cadrul unei petreceri private în California.

Katie Nicholl, jurnalistă specializată în familia regală britanică, este de părere că Harry și William vor lăsa deoparte disputele cel puțin pentru o zi și cel mai probabil ducii de Sussex și fiul lor se vor vedea prin intermediul aplicației Zoom cu Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis pentru a celebra ziua de naștere a lui Archie.

„Harry, Meghan și Archie probabil vor vorbi și cu Regina”, a declarat Nicholl pentru revista Okay!, citată de DailyMail.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
6 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod