Apucăturile unui copil de vedetă: Fiul cântăreţei Mariah Carey a cheltuit 5.000 de dolari pe internet

Cântăreaţa americană şi-a obişnuit copiii cu un stil de viaţă luxos, în care cheltuielile extravagante nu sunt o excepţie

Mariah şi James s-au despărţit în octombrie 2016, după ce mogulul australian, care a mai fost căsătorit de două ori, nu a fost de acord cu apariţia solistei într-un reality show. Alte surse au sugerat că stilul cheltuitor al vedetei l-a îngrijorat pe miliardarul Packer: "James este foarte generos, însă Mariah duce cheltuielile la un cu totul alt nivel", a spus un apropiat.

James Packer i-a permis atunci cântăreţei să păstreze inelul de logodnă cu diamant pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York, după un an de relaţie, o bijuterie cu un diamant de 35 de carate, care valora nu mai puţin de 10 milioane de dolari.

Recent, vedeta a vândut inelul pe mai puţin de un sfert din valoare, contra unei sume de 2,1 milioane de dolari, unui bijutier din Los Angeles.
O persoană din anturajul artistei a spus că tranzacţia a fost încheiată după semnarea unui acord de confidenţialitate care prevede că nu va fi confirmată nicio informaţie despre vânzarea inelulului.

Conform New York Post, cântăreaţa în vârstă de 48 de ani nu a vândut inelul din cauza unor probleme financiare, în condiţiile în care ea deţine mai multe proprietăţi, iar activitatea sa decurge bine, cu numeroase turnee şi contracte.

Mariah Carey se pregăteşte pentru o nouă serie de recitaluri, intitulată "The Butterfly Returns", pe care o va susţine la Caesars Palace din Las Vegas, începând din 5 iulie.
Ea va susţine ultimul spectacol în celebrul hotel pe 10 septembrie. Prima ei serie de show-uri în Las Vegas a început în 2005 şi a durat doi ani, înregistrând încasări foarte bune, notează Daily Mail.

Renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod