Aproape de nerecunoscut: Tom Hardy, în rolul lui Al Capone

Actorul englez trece printr-o transformare frapantă. El a început filmările pentru producţia în care va juca rolul celebrului gangster Al Capone.
Tom Hardy şi-a luat misiunea în serios şi a început să lucreze pentru producţia "Chasing Fonzo", care prezintă biografia celui mai temut interlop din America interbelică. Starul îl va juca pe Al Capone şi primul pas pentru a semăna cât mai bine cu personajul său a fost să se radă în cap. Aspectul fizic al lui Hardy s-a schimbat mult după intervenţia maşinii de tuns, dar pentru ca asemănarea cu Al Capone să fie perfectă el foloseşte o perucă.

Tom Hardy a fost fotografiat luni, pe platoul de filmare din New Orleans, Louisiana, unde lucrează sub comanda regizorului Josh Trank, scrie Times-Picayune.
Îmbrăcat cu un tricou gri şi cu pantaloni Adidas care îi treceau de genunchi, starul britanic purta în picioare pantofi roşu-alb Nike şi ţinea în mână peruca pe care urma să o poarte în timp ce se îndrepta spre cabina sa.

Filmul urmăreşte evoluţia lui Capone care a devenit şeful mafiei din Chicago şi cel mai temut gangster din Statele Unite. Regizorul Josh Trank, care a scris şi scenariul, este cunoscut pentru producţia "Fantastic Four", în care au jucat Linda Cardellini, Matt Dillon şi Kyle MacLachlan, relatează Daily Mail.

În urmă cu o săptămână, Tom Hardy a postat pe Instagram o imagine în care apare stând pe scaun, la filmări.
"Chasing Fonzo...", a scris el lângă această secvenţă.

Potrivit iMDb, actorul englez a mai fost în cărţi pentru rolul lui Al Capone, într-un film al cărui titlu ar fi fost "Cicero", dar proiectul regizorului David Yates nu s-a materializat.


Foto: Daily Mail, Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod