Apariţie şocantă la o emisiune: Priscilla Presley, victima operaţiilor estetice

Chipul malformat de operaţii al Priscillei Presley i-a şocat pe telespectatori


Fosta soţie a lui Elvis Presley a apelat în trecut la operaţii estetice pentru a-şi menţine un aspect fizic tineresc, dar aceste intervenţii au fost un eşec. Presa a scris că ea şi-a injectat în faţă "cantităţi industriale" de silicon similar cu cel folosit de mecanicii auto, relatează Daily Mail. "Priscilla Presley este una dintre numeroasele victime ale Dr. Serrano. O anchetă care a scos la iveală conduita lui nepotrivită a condus la arestarea acestuia.

Doamna Presley a avut probleme mulţi ani din această cauză, iar acum totul este în regulă", a declarat în urmă cu mai mulţi ani un reprezentant al vedetei, citat de cotidianul britanic.

Chirurgul plastician Dr. Serrano a fost anchetat după ce mai multe cliente s-au plâns că injecţiile făcute de acesta le-au provocat dureri, spasme, paralizii. Unele paciente au avut probleme mai grave - practic, le-a plesnit tenul în unele zone, sub presiunea siliconului de proastă calitate.

Serrano a fost condamnat în 2006 la 18 luni de închisoare după ce a pledat vinovat pentru conspiraţie, procurare şi uz de medicamente neaprobate, relatează Daily Mail.

Priscilla Presley a devenit faimoasă pentru mariajul cu regele muzicii rock'n'roll, Elvis Presley.
Ei s-au căsătorit în 1967 şi au divorţat în 1973. Cei doi au o fiică, Lisa-Marie Presley.

Priscilla a mai avut relaţii cu actorul Mike Edwards şi cu juratul din show-ul "Pop Idol" Nigel Lythgoe, dar nu s-a mai căsătorit niciodată. A jucat în serialul Dallas şi filmele din seria "Naked Gun", notează Mediafax.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod