Anya: „Datorită colaborării cu mine, trupa Hi-Q a fost resuscitată“

Este o tânără din Sibiu, însă a cunoscut succesul în muzică încă de acum câţiva ani, când cânta alături de Hi-Q. Este vorba de Anya, care a avut deja mai multe concerte internaţionale.

Cântăreaţa a lansat, în urmă cu aporixmativ un an, melodia „Fool me“, care a strâns peste 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube. De atunci, cariera Anyei a avut un traseu ascendent, iar astăzi a acceptat să ne acorde un interviu în exclusivitate.

eva.ro: Pentru tine, muzica este un moft sau o pasiune?

Anya: Muzica reprezintă o parte importantă din viaţa mea şi niciodată nu aş porni pe un drum dacă nu aş avea un gram de talent.

La început a fost dorinţă, apoi am învăţat că muzica înseamnă muncă şi pasiune pentru ca rezultatul să fie unul satisfăcător.

Ai cântat doi ani alături de Hi-Q. Crezi că ai fi avut succesul pe care-l ai acum dacă nu erau Mihai şi Florin?

A fost o perioadă care ne-a ajutat reciproc, poate ceva mai mult pe mine.

Aş fi ipocrită dacă nu aş recunoaşte acest aspect.

Ajutorul a însemnat însă şi resuscitarea trupei Hi-Q în vremea în care erau cunoscuţi, dar nu mai scoseseră nimic nou pe piaţă de câţiva ani buni.

Piesa „Lose you“ cred că i-a ajutat atât pe ei, cât şi pe mine, pe atunci, iar succesul pe care îl am astăzi se datorează muncii şi perseverenţei mele în aceşti 3 ani care au trecut de la despărţirea de băieţi.



Regreţi că ai părăsit formaţia Hi-Q?

Nu regret acest lucru pentru că realizez astăzi că funcţionăm cu toţii mai bine aşa, separat.

Cu ce artist sau formaţie ţi-ar plăcea să colaborezi?

Cu orice artist care nu face muzică dintr-un moft şi crede că muzica este, pe lângă pasiune şi iubire, un talent înnăscut!

Cât de mult contează aspectul fizic în promovarea unui artist?

în România, aspectul fizic este unul foarte important, şi nu o spun eu, imaginile artiştilor vorbesc de la sine.

Este o piaţă unde artistul trebuie să se îndrepte spre perfecţiunea fizică, deşi nu este cea mai importantă.

Dacă eşti frumos, e un mare avantaj ca artist debutant. Când o să privim şi cea mai importanta parte a artistului, cea interioară, atunci chiar cred că putem vedea adevărata lui valoare. Nu putem analiza o persoană doar după ambalaj, e înşelător acest aspect.

Eşti adepta unui stil de viaţă sănătos? Cum te menţii mereu în formă?

Un stil de viaţă sănătos porneşte din echilibrul pe care îl ai în viaţa, atât la trup, cât şi la suflet. Ambele părţi sunt importante şi încerc să le hrănesc cât mai bine pe amândouă. O formă frumoasă trebuie să aibă un conţinut sănătos.

Deşi mă bucur de corpul şi sănătatea pe care le am de la Dumnezeu, prin reeducare alimentară am reuşit să am un stil de viaţă si mai sănătos.
Acum ştiu ce alimente pot combina şi ce anume îngraşă, iar asta mă determină să fiu mulţumită cu corpul meu.

Încerc să fac si sport cat pot de des: imi place să înot, să fac jogging şi să îmi plimb căţelul, atunci când timpul îmi permite.



Ce părere ai despre operaţiile estetice?


Fiecare persoană are frumuseţea ei şi cred că ar trebui menţinută aşa cum a fost lăsată. Observ că operaţiile estetice au devenit o normalitate în rândul multor persoane care nu sunt mulţumite cu ceea ce au primit de la Dumnezeu. Aşa cum am mai spus: cred în frumuseţea reală şi nu într-una artificială!

Cum arată pentru tine bărbatul ideal?

Bărbatul ideal trebuie să fie în primul rând credincios, să aibă iubire faţă de Dumnezeu şi ulterior faţă de cei care-i sunt alături.

Din asta cred că se nasc încrederea, fericirea, respectul şi dorinţa de a sta lângă o femeie o viaţă întreagă. Pe lângă astea, cred că mai pot colora puţin: să fie amuzant, tandru şi raţional!

Ce planuri de viitor ai?

Din punct de vedere al carierei, îmi doresc ca noul meu single, „Celebrate“, lansat alături de MediaPro Music, să placă oamenilor şi să-l auzim cât mai des la radio.

11 Martie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris pe 21 Mar 2013, 17:03
    ....

    cu baietii de la trupa nu te-ai inteles si spui lucruri urate despre ei pe blogul tau, cu sotul tau ai facut mare nunta doar ca sa divortezi la un an dupa - cred ca tu esti problema Anya

    0
    0

  • cris pe 21 Mar 2013, 16:59
    urat...

    datorita colaborrii cu Hi-Q - tu ai o cariera

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod