Antonia şi Velea se iubesc în faţa fanilor. Imagini şi mesaje postate pe Facebook!

Antonia şi Alex Velea se iubesc de mai bine de un an de zile, însă abia la sfârşitul lunii iulie au recunoscut că au o relaţie, tot atunci anunţând şi faptul că urmează să devină părinţi, cântăreaţa fiind gravidă.

Dacă până în vara acestui an au ţinut ascunsă relaţia lor, acum cei doi nu se mai feresc deloc şi au umplut Facebook-ul şi Instagram-ul cu mesaje de dragoste şi cu fotografii în care apar împreună.



Deşi Antonia încă nu a divorţat de soţul ei, Vincenzo Castellano, vedeta de la Kanal D nu se mai fereşte şi a început să-i scrie mesaje de amor lui Alex Velea pe Facebook. „I dedicate this to you... because you help me get through everything... you keep me standing firm and tall like a rock...

#iloveyou“ („Îţi dedic ţie această poză, deoarece tu mă faci să trec peste toate grutăţile. Datorită ţie pot sta dreaptă şi puternică precum o stâncă. Te iubesc“), a fost mesajul postat de Antonia la o poză.



Dacă Antonia preferă să-i scrie mesaje de dragoste iubitului ei, Alex Velea postează pe Facebook săptămânal câte o poză în care el apare alături de jurata emisiunii „KIDSing“, care va începe pe 10 septembrie la Kanal D.



Cea mai emoţionantă fotografie postată de Velea pe Facebook este o imagine în care artista stă întinsă pe iubitul ei, iar acesta îi pune mâna pe burtica de gravidă.

Fotografia a reuşit să strângă, în aproximativ o săptămână, aproape 50.000 de like-uri.

1 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod