Antonia lansează un nou single - VIDEO

Piesa se numeşte "Greşesc" şi este produsă de echipa Seek Music, compozitor fiind Theea Miculescu, iar producator Alexandru Antonescu aka Zagga.

"Greşesc" este  o piesă sensibilă, de dragoste, mulţi oameni se regăsesc în mesajul ei şi în starea pe care o creează. Februarie este o lună în care celebrăm dragostea mai mult ca oricând, aşa că sper să fie primită cu caldură de toţi cei care se bucură de iubire în fiecare zi", a declarat Antonia.

Videoclipul piesei "Greşesc" a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Khaled Mokhtar, cu care Antonia a mai colaborat pentru "Marabou".

Echipa cu care Antonia a lucrat pentru acest video este formată din Andra Manea (make-up), Dana Petrina (asistent make-up), Sorin Stratulat (hair), Cristina Crăciun (styling).

"Sunt încântată, ca de fiecare dată, să lucrez alături de o echipă profesionistă în care am încredere şi care mă ajută să am un look fresh de fiecare dată în videoclipurile mele şi un regizor şi DoP creativ cum este Khaled Mokhtar", a mai spus artista.

În perioada următoare, Antonia urmează să susţină concerte în România, dar şi în Canada, Germania (Hamburg) şi Anglia (Londra).

În plus, pregăteşte piese noi pe care le va lansa în cursul acestui an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod