Antonia e căsătorită şi cu Alex Velea şi cu Vincenzo? Care e adevărul?

Antonia se află în plin proces de divorţ cu Vincenzo Castellano, cu care se luptă şi pentru custodia fetiţei lor, Maya, însă vedeta afirmă că este căsătorită şi cu Alex Velea, actualul ei iubit şi totodată tată al celui de-al doilea copil al artistei.

Din anul 2013, Antonia s-a despărţit de Vincenzo, însă divorţul lor nu s-a putut finaliza, deoarece cântăreaţa a cerut ca divorţul să fie din culpă comună, în timp ce italianul voia ca soţia lui să fie singura scoasă vinovată, deoarece îl înşela cu Alex Velea. Deşi la acea vreme Antonia nu a recunoscut că ar forma un cuplu cu Velea, la un an distanţă ea a afirmat că este gravidă cu nimeni altul decât cântăreţul despre care se spunea că îi este amant.

Odată ce familia lui Vincenzo a văzut că Antonia recunoaşte şi în public relaţia cu Alex Velea, italienii au atacat-o pe aceasta mai rău ca niciodată şi au afirmat că ea nu va primi niciodată custodia fetiţei lor, Maya.

Mai mult decât atât, ei au spus că micuţa va locui în Italia, ţară pe care nu o va părăsi decât cu acordul lor, iar dacă Antonia vrea îşi vadă fetiţa, va trebui să o viziteze în casa socrilor.



Chiar dacă nu a afirmat că s-a despărţit de Vincenzo, despre care toată lumea ştie că încă este soţul ei în acte, Antonia a declarat că a făcut tot posibilul ca să poată fi naşă alături de Alex Velea la nunta lui Boier Bibescu. Potrivit celor de la Libertatea, Boier Bibescu nu a ţinut cont de faptul că Antonia este catolică şi e încă măritată cu Vincenzo Castellano, fapte ce contravin canoanelor bisericeşti şi interzic logodna care le-ar fi dat dezlegare să cunune.

Din câte se pare, însă, naşii adevăraţi ai lui Boier Bibescu au fost Stela şi Andrei Chermeleu, doi foşti concurenţi la "Vocea României".

"Am fost naşi. Am făcut tot ce a trebuit. Este pentru prima oară când m-am aflat în această postură. Urmează să divorţez cât mai repede. Important este că ne-am înţeles în privinţa acestui fapt", a spus Antonia, potrivit sursei citate. Mai mult decât atât, presa tabloidă a notat că Antonia şi Alex Velea s-au logodit chiar înainte de nunta lui Boier Bibescu.

28 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod