Antonia: „Când eram în SUA nu eram convinsă că vreau să devin cântăreaţă“

Pentru Antonia, frumoasa jurată de la “KIDSing”, show ce va începe în toamnă la Kanal D, cariera muzicală a început să se contureze destul de târziu, fapt care nu a împiedicat-o să se bucure de succes încă de la prima piesă înregistrată, devenită hit la foarte scurt timp de la lansare.

“Am început să iau lecţii de canto la 12 ani, părinţii mi-au susţinut decizia şi atunci când am vrut să fac şi modelling, şi când am vrut să fac muzică. Au fost mereu alături de mine şi le mulţumesc pentru asta. Când eram în SUA, nu eram convinsă că vreau să devin cântăreaţă. Nici în România nu am venit cu acest plan. S-a întâmplat ca Tom Boxer să mă asculte cântând, i-a plăcut, mi-a dat să înregistrez piesa 'Morena' şi aşa a început cariera mea. Şi aşa au venit şi primele concerte“, a povestit Antonia.

Am început să iau lecţii de canto la 12 aniAntonia
Referitor la micuţii care au venit până acum la preselecţiile “KIDSing”, însoţiţi de părinţii lor, Antonia a remarcat talentul uriaş al unora dintre concurenţi, dar şi emoţiile copleşitoare ale părinţilor.

“Unii copii m-au lăsat fără cuvinte! Au potenţial de a deveni artişti adevăraţi în câţiva ani. Alţii trebuie să se pregătească foarte conştiincios, dar prin muncă totul e posibil. Cât despre părinţi, cei mai mulţi aveau emoţii mai mari decât copiii lor.
Dar e important să fie alături de ei şi în timpul show-ului, şi în culise şi după compeţitie, în orice decizie vor să ia legat de cariera lor muzicală viitoare”
, a adăugat Antonia.

1 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod