Anna Lesko recunoaste relatia cu Elan Schwartzenberg

Anna Lesko a acceptat, in exclusivitate pentru Story, sa vorbeasca despre intalnirea din Israel, dar si despre primii pasi in relatia cu omul de afaceri.
Anna Lesko a acceptat, in exclusivitate pentru Story, sa vorbeasca despre intalnirea din Israel, dar si despre primii pasi in relatia cu omul de afaceri. Asta dupa ce fost surprinsa de paparazzi, de mai multe ori saptamana trecuta, impreuna cu Elan Schwartzenberg, fostul sot al Mihaelei Radulescu.

"Ma cunosc cu Elan de multa vreme, suntem liberi amandoi, majori si vaccinati, fara obligatii amandoi, dar de la doua mese si o intalnire intamplatoare in Israel este cale lunga pana la o relatie adevarata", explica frumoasa basarabeanca.


Ea spune ca au acelasi cerc de prieteni, au fost si vecini, dar relatiile lor s-au oprit aici atat timp cat fiecare dintre ei avea o alta relatie. "Ne stim de multi ani, avem acelasi cerc de prieteni, am fost si vecini, dar eram angrenati fiecare intr-o alta relatie. Acum nu va pot povesti multe despre asta deoarece ne descoperim reciproc, suntem foarte la inceput. Testam cu grija urmatorul pas", recunoaste ea.

De-a lungul anilor, presa a scris ca Lesko ar fi asteptat de mult momentul in care Elan va fi un barbat liber.
Ba chiar si Mihaela Radulescu facea, la un moment dat, referire la acest aspect. Cantareata neaga insa ca ar fi fost vorba vreodata de ceva mai mult decat o prietenie. "Niciodata. Elan, la intalnirile noastre cu prietenii, nu m-a privit ca pe o femeie si nici eu pe el ca pe un barbat. Pe Mihaela Raduleascu o respect foarte tare, nu m-am certat cu ea niciodata, ba chiar m-a invitat de mai multe ori la ea in emisiune si o admir foarte mult", explica Anna.

Frumoasa basarabeanca tine sa precizeze ca nici faptul ca Elan este, intamplator, milionar, nu a contat absolut deloc in aceasta relatie pe cale de aparitie.
 

“Nu am nevoie de un sponsor, castig din muzica mai mult decat multi capi de familie, am casa mea, masina mea si ma pot intretine singura. Multumesc pe aceasta cale lui Irinel care nu mi-a dat peste, m-a invatat sa prind peste, iar astazi sunt total independenta financiar. Ma pot intretine singura in totalitate. Apoi, profesional vorbind, am mai multe invitatii la concerte decat pot onora. Pictura este un mod de relaxare si sper sa avansez in acest domeniu. Creez garderoba mea cu mare placere si castig mai multi bani decat consum", spune raspicat Anna Lesko.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • TRURLI pe 20 Mar 2010, 11:21
    Ana Lesko e uratica dupa parerea mea

    si nici pe departe atat de creativa si inteligenta ca predecesoarea sa, Mihaela

    1
    0

  • hm pe 16 Ian 2010, 02:11
    haha

    ana lesko face arta , e originala , e feminina , are creativitate , nu se cearta , iar despre milionari aia cu siguranta is oameni inteligenti si cu un strop de noroc ( aici nu intra manelistii ) s, deci umblu cu oameni care o pot satisface mai mult intelectual si spiritual decat ceea ce ganditi voi , are cariera , adevarata cariera pentru ca am muncit si nu a jignit pe nimeni , si-a vazut tot timpu de treaba , si latura artistica se vede foarte bine si pe vestimentatia pe care o creeaza , iar balasa a ramas surprins de talentul ei in pictura , deci un pic de cultura nu v-ar strica la voi care o criticati , si ia punetio pe cea mai mare c antarea din lume sa cante o piesa in romaneste sa vezi cum ii se aude vocea.. ..oricum s-a apucat de lectii de canto. gata :)

    0
    0

  • leti pe 5 Ian 2010, 15:37
    ce fata are!!!!

    as vrea sa-i vada toti admiratorii o poza clara a fetei, sa-i vada ochii...si apoi mai vedem cati mai raman... poate ca are o combinatie de ceva talent dar la vreo 2-3 grame asa..

    0
    0

  • anamariavioleta pe 16 Oct 2009, 13:46
    Adevar adevarat

    Anuska , pe cat de frumoasa pare pe sticla , pe atat de urata este in realitate ... yac

    0
    0

  • laura pe 13 Oct 2009, 12:39
    moldoveanca....

    Ana Lesko?? fiti seriosi...o alta parasuta din Romania...nimic mai mult....

    0
    0

  • florance pe 13 Iun 2009, 10:57
    DIN BARBAT IN BARBAT =ANUSCA MAYA

    ANUSCA E TARE IMPERTINENTA SI CU UN TUPEU MARE CU CATI BARBATI S_A CULCAT EA SI PT SEX SI PT BANII ACELOR BARBATI,EA NU SE INCURCA CU BARBATI MODESTI ;MEDICI.MUZICIENI ETC DOAR CU MILIONARI SI CU MASINI DE ULTIMUL TIP SI SA FIE SCOASA LA PETRECERI UNDE SA SE DISTREZE LA MAXIMCU TOTII CEI DE ACOLO,EA ASI TRAIESTE VIATA LA MAXIM.DAR PANA CAND CA ARE DEJA 28 ANI CAM ZBOARA DIN BARBAT IN BARBAT,DE>. SI_A FACUT O REPUTATIE CAM PROASTA,,,,,,,,

    0
    0

  • ANDIRA pe 15 Apr 2009, 19:40
    ???????

    In primul rand pentru "anayram" - chiar daca un barbat a zis de ana lesko ca nu ar fi o femeie frumoasa, asta este, poate chiar asa o percepe el. nu este necesar ca o femeie sa fie placuta de orice barbat, asta e logic da? mai departe. sa nu uitam ca Ana Lesko a avut relatii numai cu barbati influenti si oameni de succes. poate pe ei ii prefera mai mult sau asa "i- a fost scris"? poate e adevarat, dar cand te invarti in anumite cercuri (mondene), este normal sa iti alegi din acelasi cerc de oameni, totusi: de ce Ana Lesko, nu a avut iubit fotbalist? sau prezentator tv? sau dresor de caini? cred ca stiti de ce........ va pup

    0
    0

  • ella pe 15 Apr 2009, 09:15
    Anna Lesko recunoaste

    De cand lumea si pamantul cele care practica cea mai veche meserie se descurca pe orice meleaguri, in orice conditii. Sunt tari ca bivolii. Au puterea sa traga, sa inghita orice s.a.m.d. Asa ca persoana care-i ridica statuie uneia ca Lesko e chiar penibila. Parca nu stim cine e Lesko. Daca am ajuns sa ridicam in slavi o astfel de persoana, cu un IQ subliminar, care lalaie si se fataie pe sticla, goala (sau aproape) facandu-si din asta o mare cinste, atunci ne-am dus naibii. De ce nu-mi povestiti de cineva care face ceva constructiv , sa admiram si noi pe bune pe cineva. Ceva sa simtim si noi pe pielea noastra ca prea ne-am cocosat in ultimul timp si prea ne uitam si cascam gura la toate matracucile astea de doi bani care se tot dezbraca si schimba amantii ca pe chiloti.

    0
    0

  • Glaza pe 14 Apr 2009, 13:22
    Adevar

    Toata lumea face tot felul de comentarii,ca e frumoasa su nu s.a...dar de ce nimeni nu spune ca e de admirat o femeie ca Anna Lesko? De ce nimeni nu gandeste ca Anna s-a descurcat fara mami si tati intr-o tara straina,a ajuns sa aiba casa,masa,o cariera si un aspect fizic de invidiat,cu toate ca din toate partile vin barfe,invidii,rautati. Foarte multi stiu doar sa critice,dar sub nas nu se uita niciodata,nu vad ca daca ar ramane absolut siguri intr-o tara in care n-ar cunoaste pe nimeni ar fi pur si simplu pierduti,asa ca Adam....fii mai prudent cu comantariile.

    0
    0

  • anayram pe 14 Apr 2009, 12:08
    "Strugurii la care nu ajungi sint acrii"

    Atunci cind auzi o rautate de genul asta de la o alta femeie zici ca e geloasa pe ce ea nu are, ca...... dar cind un barbat spune ca Anna Lesko nu este o femeie frumoasa, cu foarte mult sex-appeal, ce mai poti zice?

    0
    0

  • Adam pe 14 Apr 2009, 11:25
    Unde sunt atunci uratii ?

    DACA femeia din aceasta poza este "frumoasa" Ana L.,,,,Atunci:NAOMI,trebue sa participe la MISS Romania !!!!....:):):)...

    0
    0

  • klausy pe 14 Apr 2009, 08:11
    Sinceritate

    Sincera sa fiu ar trebui sa fim mai putin rautaciosi si sa respectam deciziile fiecaruia , ca pana la urma oameni suntem toti .

    0
    0

  • dana pe 13 Apr 2009, 16:09
    :)

    Cred ca Elan Schwartzenberg vrea sa ii demonstreze Mihaelei ca si el poate sa isi ia una tinerica?:))) ...ce ti-e si cu "vedetele " astea ...:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod