Anna Lesko: a inchiriat un yaht si l-a adus pe bucatarul meu preferat

Anna si Codin Maticiuc (Poponetz, asa cum este el cunoscut mai bine in lumea mondena) nu au putut sa stea unul fara celalalt mai mult de patru luni. Scanteia s-a reaprins pe 15 iulie, la concertul U2 de la Nisa.
Anna si Codin Maticiuc (Poponetz, asa cum este el cunoscut mai bine in lumea mondena) nu au putut sa stea unul fara celalalt mai mult de patru luni. Scanteia s-a reaprins pe 15 iulie, la concertul U2 de la Nisa. Cum s-a lasat din nou cucerita de Codin povesteste, in exclusivitate, in ultimul numar al revistei Story.

«Nu am plecat impreuna la Monaco. Cand a venit el, eu eram deja acolo de o saptamana. Ne-am vazut la concertul U2 de la Nisa, unde a reinceput totul. Codin a inchiriat un iaht si ne-am petrecut intreaga zi pe mare. Surpriza a venit abia la sfarsit, pentru ca il adusese la bord pe bucatarul-sef de la restaurantul meu preferat din Paris. Ne-a pregatit o cina romantica, al carei punct forte au fost niste paste delicioase cu trufe albe, pe care le-am savurat la lumina lumanarilor. Apoi, am mai fost la un concert privat Simply Red, unde ne-am distrat tare bine”, isi aminteste cu placere Anna.

Importante sunt sentimentele si compatibilitatea, spune Anna, nu actele, si de aceea nu poate spune daca si cand se va casatori cu Maticiuc. „Cand este vorba despre viata personala, ea nu poate fi scrisa ca si un plan de afacere. Aici vorbim despre oameni, sentimente, daruire, trairi si nu de afaceri si afaceristi”, explica ea.

In afara de dragoste, Anna se mai gandeste si la o expozitie cu propriile ei picturi, la o linie vestimentara care sa-i poarte numele si la „exportarea” pieselor ei.

Dupa aparitia single-ului „Balalaika”, urmeaza lansarea in cateva saptamani a celui mai nou material discografic semnat Anna Lesko. Acest album va fi unul in care Anna si-a dat frau liber ideilor si va contine cateva schimbari radicale. „Veti descoperi o Anna mai matura, mai dezinvolta si mai directa, cat si stiluri muzicale diferite fata de ceea ce am cantat pana in momentul de fata”, spune cantareata in revista Story.

Foto: FHM

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod