Anna Lesko a avut o copilărie grea: "Stăteam ore în şir în genunchi"

Vedeta a povestit că nu avea voie să meargă la petreceri, iar mama ei era severă și o pedepsea mereu.

Cântăreața a povestit pentru site-ul cancan.ro că a avut parte de o educaţie strictă. Ea a fost "ținută din scurt" de mama sa, așa că nici măcar nu îndrăznea să-i ceară voie să o lase la o petrecere, iar când era pedepsită, îndura fără să crâcnească.

Cu toate acestea, vedeta este foarte atașată de familia ei, pe care o vede foarte rar. Părinții și cele două surori locuiesc la Chișinău, iar Anna le duce dorul mereu. Vedeta a vorbit cu nostalgie despre anii copilăriei și ai adolescenței petrecuți în Basarabia.

"Am fost ţinuţi din scurt, fiind trei fete la părinţi, nu puteam să îi spunem mamei să mergem la o petrecere. Şi mama a fost foarte din scurt ţinută, ea provine dintr-o familie de 12 copii, majoritatea fete, probabil de-aia s-a comportat aşa cu noi, dar a fost bine", a mărturisit cântăreața pentru cancan.ro.

Fire artistică, Anna mai făcea și năzbâtii, ca orice copil. Și de fiecare dată era pusă la respect de mama ei. "S-a întâmplat de mai multe ori să ies din cuvântul ei.
Ea spunea că sunt prostii, eu spun că îmi consumam energia. Făceam tot felul de lucruri, organizam scenete în faţa blocului, organizam manifestări, coafor, astăzi vindeam ceva, mâine altceva...", a povestit solista. "Stricam multe rochii de-ale ei. Mama avea multe materiale, aveam cooperativă. Eu nu vedeam aşa, eu vedeam nişte creaţii. Eu mă supăram că nu era acolo cu mine, că nu făcea parte din soţiile astea. În felul acesta se conturau visele mele, dorinţele mele"
, a adăugat Anna.



Vedeta a mai spus că pedepsele pe care le primea nu erau deloc ușoare.

"Da, am fost pedepsită. Te punea în genunchi, cu scaun, cu cărţi. Nu aţi păţit de-astea? Eu da. La noi, dintre toţi prietenii, cred că nu există unul să nu fie pedepsit în felul acesta. Mă punea în genunchi, la perete, cu cărţile şi stăteam şi stăteam, ore. Când ea nu mă vedea, mă mai odihneam, îţi dai seama", a povestit ea.



Cu toate acestea, Anna Lesko recunoaște că educația strictă i-a prins bine. "Nu mă supăram pe mama, mi se părea funny că vrea să-mi transmită cine ştie ce vrea să-mi transmită", a explicat ea.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod