Anna Kurnikova arată fabulos la 14 luni după ce a născut gemeni: Cum a pozat la 37 de ani iubita lui Enrique Iglesias

Fosta tenismenă e într-o formă fizică incredibilă la doar un an și două luni după ce a devenit mamă. Ea a pozat într-o ipostază sexy.

Anna Kurnikova s-a consacrat în istoria tenisului drept cea mai faimoasă jucătoare care nu a câștigat niciun turneu WTA, dar s-a aflat o vreme în top 10. În decembrie 2017, ea și iubitul său, Enrigue Iglesias, au devenit părinți, fosta tenismenă aducând pe lume doi gemeni, Nicholas și Lucy. N-a trecut mult de atunci, iar acum vedeta născută în Rusia se mândrește cu o siluetă de invidiat.

Kurnikova a postat pe Instagram o fotografie făcută în timp ce dansa pe o masă, în bikini și încălțată cu sandale cu toc înalt. La 37 de ani, ea arată senzațional după ce a fost însărcinată cu gemeni - într-un costum de baie din două piese multicolore, blonda a dansat cu mâinile în sus după ce a urcat pe măsuța de cafea, aflată pe o terasă de pe acoperișul unei clădiri.



Kurnikova are o relație de 18 ani cu Enrique Iglesias.

Cei doi s-au cunoscut în 2001 și fosta sportivă a apărut într-un videoclip al artistului. Cântărețul în vârstă de 43 de ani a postat și el pe contul său de Instagram o scurtă înregistrare video făcută în timp ce se distra cu gemenii. El publică foarte rar imagini din viața sa privată, notează Daily Mail.

În ciuda zvonurilor persistente potrivit cărora s-au căsătorit, Iglesias a negat că ei ar fi soț și soție. "Când ești de ceva timp cu cineva, așa cum sunt eu, e ca și cum ai fi căsătorit. Nu, nu sunt. Dar mi-ar plăcea să ne căsătorim, poate în viitor. Acum am copii, așa că am mintea ocupată mai mult decât acum cinci sau zece ani", a declarat el în octombrie.

În toamna anului trecut, Iglesias a dat câteva detalii picante despre relația cu iubita lui.
"Sexul e mai bun ca oricând - asta avem la micul dejun", a declarat el în emisiunea de televiziune Lorraine transmisă de postul britanic ITV. Starul a mai spus că e încântat de viața de părinte: "Mă simt incredibil. Este unul dintre cele mai tari sentimente din lume. Dacă m-a schimbat? Conduc mai încet. Mă gândesc de mai multe ori dinainte la lucrurile stupide pe care sunt pe cale să le fac - sunt mai responsabil. Sunt suficient de norocos că sunt în punctul acesta din cariera mea în care pot să-mi fac programul și să nu stau departe de casă mai mult de două săptămâni legate, iar asta e bine", a adăugat el.

Nu este prima oară când Iglesias vorbește despre viața sa sexuală.
"Acum am parte de mai mult sex decât oricând. Nu s-a redus", a declarat el recent, adăugând că se bucură să o vadă pe Anna că a devenit mamă: "Ca orice cuplu, trecem prin bune și rele și nu e totul mereu perfect. Dar este perfect într-un fel. E incredibil să o văd o mamă atât de bună. E incredibil să vezi o mamă făcând ceea ce face, când instinctul de mamă intră în acțiune."

Fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kurnikova, devenită vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin, nu a câştigat niciun turneu WTA.
Kurnikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod