Angelina Jolie și Brad Pitt sunt despărțiți legal: 20 de imagini cu un cuplu superb care nu mai există

Angelina Jolie și Brad Pitt au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au separat legal și continuă divorțul

 
Angelina Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014, relația lor începând din 2005. Jolie a depus cererea de divorț în septembrie 2016, motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz. În cele din urmă, el a fost declarat nevinovat după ce Angelina l-a acuzat că l-a agresat pe unul dintre copii în timpul unui zbor cu un avion privat.
 
Pitt a declarat anul trecut, într-un interviu, că nu mai consumă alcool, face terapie şi că el şi Angelina Jolie au decis să renunţe la "ură" pentru a încerca să ajungă la o înțelegere.

În ianuarie, cei doi actori au fost văzuți de două ori intrând în sediile unor case de avocatură din Beverly Hills pentru detalii legate de divorțul lor.



Brad Pitt a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston, din 2000 până în 2005. Angelina Jolie a mai și ea căsătorită, de două ori, cu Johnny Lee Miller, din 1996 până în 1999, și cu Billy Bob Thornton, din 2000 până în 2003.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod