Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună de Ziua Recunoştinţei. Oare există şanse de împăcare?

Chiar dacă sunt în mijlocul procesului de divorţ se pare că Angelina Jolie şi Brad Pitt doresc să-şi petreacă Ziua Recunoştinţei împreună.

Sărbătoarea are loc pe 24 noiembrie, iar presa americană susţine că Angelina Jolie l-ar fi sunat personal pe Brad Pitt ca să-i propună să petreacă Ziua Recunoştinţei în familie, scrie publicaţia britanică DailyMail. "Brad i-a mulțumit Angelinei pentru invitație și i-a spus că ar fi o idee bună ca familia să se reunească de Ziua Recunoștinței", a declarat o sursă din anturajul lor.

Pentru binele copiilor, cei doi par dispuşi să lase totul deoparte şi să se gândească mai mult la copii, încercând să petreacă această zi importantă ca o familie adevărată.

Potrivit unor surse din anturajul lor, se pare că una dintre fiicele lor, Shiloh (10 ani), și-ar fi implorat părinții să se comporte frumos unul cu altul măcar de sărbători şi le-am fi trimis amândurora un e-mail emoţionant în care îi roagă să lase deoparte toate răutăţile şi să petreacă sărbătorile împreună.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Şi ceilalţi copii ai cuplului sunt bucuroşi să petreacă sărbătorile împreună, mai puţin Maddox (15 ani) cu care Brad Pitt ar fi avut acea ceartă în avion şi care a dus la acţiunea Angelinei de a-i intenta divorţ actorului, invocând diferențe ireconciliabile.

Pacea durează numai două zile


Chiar dacă toată lumea speră la o împăcare între cei doi actori, se pare că pacea dintre ei va dura numai două zile, după care divorţul continuă. Şi-au propus să facă acest lucru pentru copii şi să lase toate animozităţile deoparte pentru două zile. Angelina Jolie încearcă să obțină custodia exclusivă a celor șase copii ai cuplului, în timp ce Brad Pitt dorește custodia comună.


Brad Pitt nu mai este anchetat pentru abuz asupra copilului. FBI a renunţat la anchetă


Brad Pitt a început să fie cercetat în urma unui incident în care s-ar fi presupus că și-ar fi abuzat unul dintre copii, atât verbal cât și fizic. După ce a evaluat a evaluat acuzațiile la adresa lui Brad Pitt privind agresarea unui minor în avionul său privat, Biroul Federal de Investigații al SUA (FBI) a anunţat că renunţă la această anchetă privind presupusul comportament abuziv al lui Brad Pitt.

Actorul în vârstă de 52 ani, care a format alături de Angelina Jolie cuplul cel mai adulat de la Hollywood, "nu va mai face obiectul niciunei acuzații pe acest subiect", a precizat FBI.



"În replică la acuzațiile cu privire la un zbor (...) în care se aflau Pitt și copiii săi, Biroul Federal de Investigații (FBI) a revizuit circumstanțele (incidentului) și nu va continua ancheta", a declarat poliția federală într-un comunicat primit de AFP şi citat de Agerpres.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt sunt căsătoriți de doi ani și au avut o relație de 12 ani, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului de acțiune "Domnul și doamna Smith". Aceștia au împreună trei copii adoptați: Maddox (15 ani), Pax (12 ani), Zahara (11 ani) și trei copii biologici Shiloh (10 ani) şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod