Angelina Jolie: Cât de adevărate sunt zvonurile despre boala ei?

Când numai lucruri bune păreau să se întâmple în viaţa celui mai frumos cuplu al Hollywood-ului, o veste şoc a îngrozit fanii celor doi actori: Angelina Jolie este grav bolnavă! Zvonul a fost lansat de revista americană "National Enquirer" care susţine că viaţa vedetei de 37 de ani poate fi salvată doar de un transplant de ficat.

Scăderea în greutate a actriţei, amânarea nunţii pe termen nelimitat, trecutul presărat cu droguri şi alcool al Angelinei, toate acestea par a susţine trista veste. Odată cu boala, au apărut şi zvonuri legate de o sarcină neprevăzută care îi pune actriţei viaţa în pericol.

Zvonurile au început să apară la inceputul lunii septembrie când Brad Pitt anunţa amânarea nunţii, fără a menţiona un motiv sau perioada de amânare. Până în prezent, purtătorul de cuvânt al actriţei nu a făcut nicio declaraţie publică legată de acest subiect.

Consumul excesiv de droguri şi alcool i-a distrus ficatul?


Nu este un secret că actriţa a avut o viaţă tumultoasă şi că se numără printre vedetele care au întâmpinat probleme legate de consumul de alcool şi droguri. Acesta se presupune a fi principalul motiv al stării precare de sănătate al vedetei.


De ani de zile, se zvoneşte că actriţa suferă de hepatita de tip B, care în timp poate da tot felul de complicaţii. Deşi jurnaliştii de la "National Enquirer" nu au precizat boala despre care suferă actriţa, aceştia susţin că singura ei salvare este un transplant de ficat.

Angelina este tot mai slabă şi obosită cu fiecare apariţie în public


Din frumoasa actriţă care cucerea cu senzualitatea sa milioane de oameni în întreaga lume, pare să fi rămas doar o umbră. Angelina Jolie, 37 de ani, este tot mai slabă de la o zi la alta şi pare foarte obosită. Dacă acum un an, Angelina cântărea 57 de kilograme, acum a ajuns la greutatea de 43 de kilograme,  la o înălţime de 1,73 metri.
 

Brad Pitt se ocupă ca dieta iubitei lui să fie cât mai sănătoasă


Şi pentru că nu se pricepe la gătit, Brad l-a angajat pe Jamie Oliver, faimos pentru talentul său de bucătar dar şi pentru mâncărurile sănătoase pe care le prepară. Cei doi sunt prieteni de multă vreme şi acesta este motivul pentru care actorul a apelat la servicile bucătarului.

"Brad a fost întotdeauna un tată atent, dar, recent, el a devenit şi mai «gospodar». Cuplul are multe persoane care îi ajută în casă, dar Brad a început să spele şi să calce singur rufele. Îşi face de lucru prin casă în timp ce Angie este plecată, iar acest lucru îl ajută să aibă o ocupaţie.
Îi place mult să se ocupe de chestiuni gospodăreşti, înainte să le ceară copiilor să îl ajute să pregătească cina, iar ei adoră acest lucru. S-a transformat în Mister Muscolo şi face curat peste tot. Se duce şi la magazinul local şi la curăţătoria de haine din Camberley"
, a spus o sursă.

Cum poate fi recunoscut un bolnav cu hepatită de tip B? Simptome


Hepatita B este o afecţiune gravă a ficatului cauzată de virusul hepatitei B (VHB). Acest virus poate cauza complicaţii de lungă durată care pot conduce la leziuni ireversibile ale ficatului (ciroza), cancer hepatic sau insuficienţă hepatică.

Afecţiunea este dificil de depistat, de fapt, 40% dintre adulţii infectaţi nu prezintă niciun simptom în momentul în care infecţia devine cronică, dar sunt supuşi unui risc foarte mare de a dezvolta ciroză sau cancer hepatic.

Simptomele care pot apărea în cazul hepatitei B includ:
  • îngălbenirea ochilor şi a pielii (icter);
  • lipsa poftei de mâncare;
  • dureri abdominale;
  • oboseală;
  • cefalee;
  • greaţă;
  • vărsături;
  • dureri ale articulaţiilor.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Popa Georgeta pe 2 Oct 2012, 21:47
    Cura de ingrasare

    Poate asa o sa publicati si voi despre cura de ingrasare. Stiati ca exista si oameni slabi? Unii oameni slabi sunt sanatosi iar altii sunt bolnavi. Peste tot scrieti despre cure de slabire. Parca sunteti obsedati.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod