Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu se luptă pentru bani după divorţ

Consulul e nemulţumit că plăteşte pensie alimentară mare şi a făcut apel la sentinţa prin care instanţa a dispus micșorarea sumei pentru cei doi copii.

Dintr-un cuplu admirat şi chiar invidiat, Andrei Zaharescu şi Andrei Berecleanu au devenit doi adversari care luptă fără milă unul cu celălalt. Pentru bani. Divorţul a rămas în urmă, fiecare şi-a refăcut viaţa, dar în loc să-i unească, cei doi copii îi despart şi mai mult. Până acum, niciunul nu dă vreun semn că este dispus să cedeze. Deşi s-au despărțit de doi ani, ei încă mai au două litigii pe rol.

Zaharescu, actualmente consul în Africa de Sud, este nemulţumit că valorea pensiei alimentare este prea mare.

În loc de o micşorare de 600 de dolari, instanţa a decis o reducere de numai 200 de dolari. La rândul ei, Andreea Berecleanu este nemulţumită că instanţa, deşi i-a dat dreptate, a obligat-o la plata cheltuielilor de judecată, aproximativ 6.000 de lei, şi contestă şi ea decizia, relatează Libertatea.

Fostul prezentator de televiziune a cerut reducerea pensiilor copiilor, pe motiv ca are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

Catinca Zaharescu-Mereuță, în vârstă de 21 de ani, fiica cea mare a fostului prezentator, a solicitat şi a obţinut anul trecut plata pensiei alimentare retroactiv, dar și pentru perioada prezentă până la finalizarea studiilor, iar instanța a aprobat şi o pensie lunară în cuantum de 500 de dolari.
În urma apelului lui Andrei, pensia i-a fost scăzută cu 100 de dolari, scrie ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod