Andrei Crăciun despre viața și "moartea" vedetelor goale

Sunt șanse mari ca vedeta de televiziune după ce expiră să se arate în adevărata lumină, după ce a fost umbrită pozitiv atâta timp de marele ecran.
Ca să fim sinceri, vedetele de televiziune care nu prezintă concomitent semnele unei imbecilități agresive sunt redutabile excepții. Televiziunea este mediul ideal pentru impostorii care vor să fie văzuți, televiziunea este paradisul lor.   

Și atunci, de unde mirarea publicului larg atunci când măștile cad și se vede îngustimea rațiunii? Adică, până acum, pe ce planetă ați trăit, dragi telespectatori? Nu știați ce orizont au oamenii aceștia, că sunt imuni la liber-gândire? Adică, nu era clar că s-ar îmbrăca și într-un hotdog cu dosul la vedere și ar alerga pe străzi cerșind atenție? Nu era clar că n-au școală, că n-au bun-simț, că n-au modestie? Nu era clar că suferă cronic de sindromul exceptatului, al exemplarului? Se pare că nu – nu era clar.


De altfel, probabil că nu trebuie să judecăm prea aspru telespectatorii. În general, ei sunt - așa cum vor demonstra cândva cercetătorii britanici - cu până la 15% mai puțin înzestrați cu minte decât însăși vedeta adulată.

Cel mai grav e când în baza cuvintelor gângurite pe un post de televiziune într-o societate care confundă ce scoți pe gură (scris de alții) cu ce ai în cap (puțin), vedeta începe să se kim-jong-un-izeze. Știe de toate, dă din mâini, arată direcții, se înfurie când nu este urmată de turmă.
Uneori, bezna în care trăiește se mai întâmplă să fie atât de gravă încât până și tovarășii de drum trebuie să se lepede de această “imagine”. Dar asta, să fim serioși, se întâmplă destul de rar.


Urmări? Nu sunt. Vedeta de televiziune dispare încet-încet, după o serie de gesturi disperate, chiloți atârnați pe la ferestre, iaurturi abuzate sexual, tot felul. Apare o altă vedetă, mai tânără și încă mai proastă. Cu timpul, pe măsură ce își mărește părțile evidente ale trupului, cu vântul încrederii suflându-i în pânze se va face plenar de râs și apoi o altă vedetă care acum nici nu e născută îi va lua locul.


E ciclul firesc de viață și de moarte al unei specii regretabile de care homo videns abuzează pe toate meridianele, căci să nu vă închipuiți că au inventat românii această apă caldă a vedetei goale pe dinăuntru și pe dinafară.
9 Mai 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • David pe 9 Mai 2015, 16:25
    ciudat

    Ciudat,insa nu numai in Romania(si in SUA,Italia,Franta,etc)prind la public un anumit gen de vedete de carton si cancan-urile despre viata lor.Ele arata bine,se expun,inventeaza(sau nu) si uite ca banii curg.Televiziunile le suna,se roaga de ele sa le aiba in platou si ofera bani multi pt asta.Tot circul,mizeria si minciunile DOAR PT A FACE RATING!...Atat.Si fac la greu:)) Deci cine e de vina? Mass media.Si sa fim seriosi carui om nu i-ar place sa primeasca 5000,100000,200000 euro doar ca sa rada,apara,vorbeasca,minta cu zambetul pe buze?!...La romanul de rand merge orice,din pacate.Asta e.

    1
    0

  • kiki pe 9 Mai 2015, 10:42
    corect !

    F bine spus,f adevarat. Probabil mai greu de inteles...(de catre unii)

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod