Andreea Raicu Exclusiv: Mi-ar plăcea ca iubitul meu să fie autentic!

Vedeta vorbeşte despre cum i s-a schimbat viaţa în ultimii trei ani şi cum s-a transformat dintr-o femeie temătoare, într-una fericită

Andreea Raicu a acceptat să stea de vorbă cu noi, să ne răspundă la întrebări şi să ne dezvăluie secretul fericirii ei. Cum a reuşit să-şi găsească echilibrul, ce a produs schimbarea prin care a trecut, ce mănâncă de e mereu atât de slabă, cum i-ar plăcea să fie bărbatul iubit sunt doar câteva întrebări pe care i le-am adresat şi la care am aflat nişte răspunsuri care ne-au dat de gândit.

eva.ro: De câţiva ani, viaţa ta s-a schimbat radical şi nu puţine sunt persoanele care spun că te-ai transformat într-un alt om. Ce s-a întâmplat?

Da, de trei ani viaţa mea este cu totul alta. Ba chiar pot spune că, în cei trei ani, am făcut mult mai mult decât în zece ani sau chiar în 15! Şi nu exagerez când afirm că am trăit în aceşti trei ani, cât n-am trăit toată viaţa.

În primul rând, am renunţat să fiu multitasking, activitate la care eram campioană, am renunţat să muncesc nopţile sau în weekend-uri, în afara cazurilor excepţionale care au devenit foarte rare. Mă bucur de mine, de timpul cu oamenii dragi, de ce îmi place şi de ce-mi aduce împlinire.

Am ieşit din zona de confort şi o fac ori de câte ori am ocazia! Am fugit toată viaţă de asta din cauza fricii de eşec sau din cauza că m-aş face de râs.Andreea Raicu
Am ieşit din zona de confort şi o fac ori de câte ori am ocazia! Am fugit toată viaţă de asta din cauza fricii de eşec sau din cauză că m-aş face de râs. Mi-am îngrădit libertatea şi am fost prizoniera propriilor mele temeri. Când le-am înfruntat, mi-am câştigat libertatea de a fi eu şi de a face ce-mi doresc fără să mă gândesc la ce ar putea spune oamenii din jur.
Am trăit intens în toată perioada asta! Am reuşit să ajung în locuri din mine, unde altădată n-aş fi avut curajul nici să trag cu ochiul! Iar acum, acum o fac cu dragoste şi cu bucurie. Şi la fel şi trăiesc. Cu dragoste şi bucurie, pe care vreau s-o împart cu cei din jur.

Am realizat că în ultimii trei ani, eu am trăit cu adevărat fiecare secundă la intensitate maximă: cu dragoste, frică, iubire, furie, bucurie, generozitate, curiozitate, deschidere, răbdare, recunoştinţă, curaj…
18 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • o cititoare pe 18 Sep 2015, 10:50
    greseli

    E pacat ca la varsta asta nu stie sa formuleze corect o fraza, mai ales ca aceasta figureaza pe un material destinat publicului larg, alaturi de o invitatie la cnferinta! Prea plina de sine sau mult prea ipocrita! Mai bine isi lua un consilier!!!

    0
    2

  • Andone Ana pe 18 Sep 2015, 06:25
    fericirea

    Cred ca Raicu simuleaza o fericire imaginara!!la aproape 40 de ani fara perspectiva unei casnicii si a unor copii e putin probabil.mai mult decat atat vrea sa si vanda biletele la conferinte.cum putem atinge fericirea fara sa avem banii ei??vizavi de silueta ei sigur are probleme de sanatate ce se vad si pe fata!!baliverne de vandut vise fraierilor!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod