Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, războiul rece al divelor fierbinţi

Lupta pentru celebritate dintre cele două vedete durează de peste 10 ani şi s-a desfăşurat pe toate planurile, atât cel profesional, cât şi cel personal.

Lupta pentru celebritate dintre cele două vedete durează de peste 10 ani şi s-a desfăşurat pe toate planurile, atât cel profesional, cât şi cel personal. Amândouă împărtăşesc aceleaşi idealuri şi aceleaşi pasiuni. Au împărţit nu doar telespectatorii de-a lungul timpului, dar s-au căsătorit şi cu acelaşi bărbat, şi-au adresat cuvinte dure şi s-au întrecut în postări pe reţelele de socializare.

Nu şi-au ascuns niciodată antipatia una faţă de cealaltă, însă mereu au încercat să evite înfruntările directe, iar în ultima perioadă competiţia pentru titlul de cea mai frumoasă s-a mutat pe reţelele de socializare. Dacă în urmă cu câteva zile, Mihaela Rădulescu posta o fotografie în care apărea relaxată pe covor, fără machiaj, într-o pijama de vară, nu a trecut mult timp până când Andreea Marin să facă aceeaşi mişcare. Astfel că frumoasa brunetă s-a pozat şi ea în pijama şi a lăsat la aprecierea "spectatorilor" de pe Facebook să decidă care dintre ele este mai sexy. Pe lângă frumoasa imagine, vedeta a reuşit să îşi înduioşeze prietenii virtuali şi a demonstrat că nu degeaba i se spune "Zâna" cu un mesaj emoţionant. "Nu înceta să visezi cu ochii deschişi, îmi spunea mama... fie şi numai în vis, vei ajunge departe... Somn cu vise înaripate!", le-a urat ea celor de pe Facebook.



Însă rivalitate nu există doar la capitolul frumuseţe. Cele două vedete vor să demonstreze fanilor că deţin şi alte aptituni demne de cele mai talentate gospodine. Nici Mihaela şi nici Andreea nu ezită să posteze pe reţelele de socializare poze din bucătărie cu alimente "minune" care le ajută să se menţină în formă. Imaginile sunt de obicei însoţite de mesaje cu tâlc, menite să scoată în evidenţă talentul scriitoricesc al acestora.

Scandal pentru un iaurt expirat


Recent, Mihaela a iscat un scandal pe Facebook pentru a făcut reclamă unui iaurt expirat. Vedeta a postat o poză cu micul ei dejun sănătos, care includea și un iaurt cu termenul de valabilitate depășit de trei zile. A urmat un schimb de replici cu admiratorii ei. Mihaela Rădulescu a scris pe pagina sa despre cât de mult ţine la momentul micului dejun, pe care şi-l pregăteşte cu atenție şi care îi oferă energie suficientă pentru întreaga zi. "Primul, în fiecare dimineaţă... Amestec de senzaţii, fiori de plăcere şi valuri de energie după, .... care-mi trezesc mereu aceeaşi poftă pentru a doua zi... Şi nu e vorba de vreun bărbat !:))))))) Începeţi lista de treburi zilnice cu voi înşivă. Mic dejun cât mai sănătos, sport măcar 15 minute şi duş, spălat pe dinţi şi pe creier, de gânduri negre sau meschine:). S-aveţi o zi frumoasă!", a scris vedeta. După ce a postat fotografia cu masa ei de dimineață, Mihaela a primit foarte multe comentarii, cele mai multe pozitive, dar şi unele negative. Cineva a fost însă destul de vigilent, observând un detaliu care i-a scăpat vedetei: iaurtul din fotografie era expirat. Deranjată de tonul critic al comentariilor, Mihaela Rădulescu le-a răspuns dur, iscând un adevărat scandal.


Andreea împărtăşeşte şi ea fanilor din secretele bucătăriei, postând numeroase poze şi reţete sănătoase. "Gustarea de dimineaţă: pate de măsline, caju, roşii proaspete şi pâine integrală -cea mai rapidă, simplă şi gustoasă reţetă învăţată de la www.rawdia.ro. şi delicioasa felie de tort fără zahăr care-mi dă energie pentru o zi (ingrediente: migdale, curmale, avocado, cacao, masă de cacao, fructe de pădure şi miere). O zi bună şi sănătate, că-i mai bună decât toate!," scria bruneta în urmă cu o zi pe pagina de Facebook.

Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, rivale cu acelaşi destin


Cu toate că susţin cu fiecare ocazie care se oferă că sunt diferite şi că îşi doresc lucruri diferite, cele două dive au multe lucruri în comun. Provin din aceeași regiune, Moldova și au cunoscut succesul în același domeniu, televiziunea, deși inițial nu au urmat studii de specialitate. Şi pe plan personal au multe în comun. Amândouă s-au căsătorit de tinere, au trăit bucuria maternității, dar au semnat și actele de divorț. S-au îndrăgostit de Ștefan Bănică Junior, s-au căsătorit cu el, au suferit pentru el, şi au divorţat. În prezent, ambele au relaţii cu bărbaţi mai tineri.  

3 Aprilie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Livia M. pe 3 Apr 2014, 16:13
    marin e prefacuta pana in varful unghiilor:)))

    Femeia asta e artificiala precum colorantii de la torturile alea oribile de prin mall-uri. Ne meritam soarta cu varf si indesat pentru ca avem memoria scurta... Ati uitat de ce s-a despartit de primul sot, de Gheorghita? Pentru ca si-a ascuns amantul in sifonier si acesta l-a gasit pe americanul care ii promisese ei ca o face actrita la Hollywood.... :))) Sau pe avocatul pe care l-a inselat cu Cioroianu cand acesta era insurat, sau cum se dadea pe langa Lazarov... Sau Tiriac, sau antrenorul de handbal din liceu, sau Radu Florescu, sau Gica Popescu, sau colonelul Turcescu, sau Mihai Tufan din Campina, sau mai nou turcul maseuza platit de ea din fundatii si cati si mai cati... Vorbeste ea de principii cand ea era atat de zgarcita ca pleca cu prosoapele de bucatarie si cu apa minerala de la TVR!!! Halal!!! Si culmea ironiei...s-a maritat cu fostul celei mai mari rivale a ei... un bataus si un fustangiu notoriu... Numai prostii pot sa creada ca ea era impresionata de vreun caz din emisiunea ei. Are sangele unei vipere, altfel nu ajungea atat de sus. Romani, treziti-va, in realitate nu exista zane, ci doar vrajitoare. :)

    4
    1

  • Dodo pe 3 Apr 2014, 16:11
    Andreaua Marin, o impostoare patetica!!!

    64.000 de euro pe luna pentru cimpoiul cu paiete Andreea Marin! Aceasta mamaie, pe care o banuiesc ca e falsa si pe veceu, aspira cu poponeata de vadana 64.000 de euro pe luna! Nu uitati, insa, ca prindea si luni cu 5 emisiuni — sa zicem ca pe 3, pe 10, pe 17, pe 24 si pe 31 ale lunii. Atunci, ipocrita cu fund de halterofil ridica, la stilul smuls, 80.000 de euro. Iar Stelian Tanase ne spune ca taxa TVR e mica, in comparatie cu Elvetia. Nea Stelica, daca tot o ai mica (in raport cu pretentiile vacilor elvetiene, desigur), atunci mulge-o pe Andreea Marin si lasa abonatii cu japca in pace! Sa dea moldoveanca banii inapoi, ca n-a mai plans nimeni la vrajeala ei obosita!

    3
    1

  • NEUTRONU pe 3 Apr 2014, 15:48
    autostrăzile lui Șova,sunt terminate dacă se ia în calcul ...

    lungimile pe care le-au folosit divele în amor!!!?

    3
    0

  • NEUTRONU pe 3 Apr 2014, 15:45
    napoleon;toate femeile sunt curve,in afară de a.marin și răduleasca,dar și ele sunt muieri!!!

    nimic de adăugat!:

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod